Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Bilder från en kamera 2013

Permalink0
Förra helgen begav sig min kära dator till andra jaktmarker och bestämde sig för att inte längre vara med i detta jordeliv, önskar det var lika lätt för en annan att bara göra så. Så denna veckan har jag suttit och bekantat mig med en ny kärlek, önskar det var lika lätt att kunna göra det ute i den verkliga livet likaså....
 
Borde verkligen inte sitta här och skriva utan istället borde jag packa iordning inför morgonens bravader med lite outfits och bestämma mig för vilka accessoarer som ska med och hur jag ska ha håret. Ska iväg på en liten amatör fotoshoot och jag har så mycket jag skulle vilja ha med och en så massa ideér att det är svårt at sålla.
Innan jag fick veta att vi kommer att få låna en kamera hade jag smått panik och rotade fram min lilla rosa Canon kamera, tänkte först använnda bara mobilen men det får ju plats så lite bilder så det går inte jättebra.
Insåg att jag inte använt min Canon sedan 2013 och hjälp vad dåligt man fotade då! Men kul ändå att se några utav bilderna man tog på den gamla goda tiden....:
 
Plutten bodde hos oss även då i vår etta. Och hon verkade träna med hantlar....
 
'
Jag hade mina favoritglasögon som alla "torrisar" störde sig så på, de var ju "för stora och töntiga"! But I liked them, I still do så håll era kommentarer för er själva!! Av någon anledning märkte jag att jag tog selfies underifrån, har raderat en massa horribelt!
 
Minna vilade i min packade resväska.
 
Måste säga att jag älskar så att göra som kollagebilder eller vad proffsen nu skulle kalla det. Att få leka och plocka ihop outfits med kläder, smink och accessoarer i olika färger och storlekar.
Kan verkligen få en sådan kick utav det! Önskar att jag hade som en studio med rätt möblering och ljus för att göra det proffsigt men annanrs får man ju jobba med det man har, det vill säga säng och dagsljus!:
 
 
 
 
 
Till top