Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

24e Februari 2017

Permalink0
Fredag, det har varit fint väder och jag var uppe innan tuppen det vill säga sju imorses. Än är undrens tid inte förbi, jag lyckades få en tvättid redan idag när jag bokade igår och det är inte ofta man lyckas med. Så skönt med rena kläder, mina favorit underkläder och gosiga, stora collagetröjor. Sedan lyckades även mensen komma på morgonkvisten och sjuk som jag är blev jag nästan överlycklig. Nu kan jag äntligen räkna ner dessa kommande helvetesdagar och det är bara att stå ut, 50 kilo fetare (jag det känns typ så!!), jobbig smärta och kletigt värre, MEN, med stora bokstäver, när dessa cirka tre-fyra dagar är över då är jag 60 kilo lättare, ingen smärta eller hugg och fri som en fågel. Överdriver lite här för mer spännande effekt kanske...
 
Vad mer har man hunnit med? Fixat vid katternas nya matskålar och fixat lådan. Betalat räkningar... Tänkte äta frukost men det blev inte så. Tvättat håret och rakat mig under armarna. Nopprat ögonbrynen vilket typ tog över tjugo minuter då jag är kass på det. Kollat senaste avsnittet utav The Big Bang Theory. Och sedan har jag varit ute på Torp i två omgångar. Första gången var jag ute för att köpa en concealer på The Body Shop och checkade lite i andra affärer, avslutade med att köpa kyckling på Coop. Andra omgången var jag och storhandlade på Maxi.  
 
Det är någonting speciellt med soliga dagar. Eller kanske soliga fredagar, fast det var svinkallt ute hade jag bestämt att det var en "kjolfredag". Kjol har jag faktiskt inte haft på länge så det var väl läge nu, ihop med en croppad grå collegetröja.
Imorgon är Loreen med i Mellon och jag hoppas på att bli blown away, det är svårt att säga på 30 sekunder men jag tror jag gillar låten. Annars har jag denna veckan lyssnat sönder Anton Hagmans låt "Kiss You Goodbye", även lyssnat mycket på Krista Siegfrids "Snurra min jord".
 
Nu ska jag avsluta här, se om jag orkar bädda om i sängen, tvätta av smink och leta upp en bekväm pyjamas!
 
Förra fredagen var en kass dag så vi låg utslagna alla tre.
 
Senare på natten låg vi och kollade på datorn i väntan på John Blund.
 
Nya matskålarna, stormatte tyckte det var en gräslig rosa men I like it!
 
Ja snart är de BFFs *hmm*
 
Plutten har snott Minnas plats i sängen, och man undrar varför hon vill stänga in Plutten i garderoben.
 
Köpte denna kakan på Maxi, den är glutenfri och nog den första vegan produkt jag testat typ ever. Den var helt okej, först smakade den som spån men ju mer man åt desto mer kokos/havre kände man och chokladen gjorde ju mycket också.
 
20% på The Body Shops smink idag, dessa produkter använder jag dagligen just nu. En BB-cream, lite concealer för de svarta ringarna under ögonen och ett matt liquid lipstick. I övrigt använder jag även lite transparent puder från Kicks, mascara från Loreal och ibland fyller jag i ögonbrynen med en penna från Anastasia.
 
Till top