Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

13e Februari 2017

Permalink0
Minna har visat sitt missnöje med att få tillbaka sin kattkompis vid två tydliga tillfällen. Första gången var när hon som vanligt öppnade en garderob ute i hallen, utav någon anledning vill hon ha dörren öppen men hon kliver aldrig in eller utforskar. Plutten som den nya kattkompisen heter kommer efter en stund springandes och vill utforska och går dessutom in. Minna kommer, och som jag trodde från början, nyfiken men ack så fel man kan ha, hon vill ju såklart stänga in Plutten och står och krafsar för att kunna stänga dörren.
Andra försöket var när Plutten ställer sig högst upp i det höga klätterträdet då står Minna nere på golvet och med båda framtassarna vinglar på trädet så Plutten ska ramla ner, hon kunde ju oskyldigt bara vässat sina klor också men mycket annat tyder på ondare avsikter!
 
Plutten är sex år i år fast hon är liten som en kattunge (därav namnet) och hon har bott ihop med mig och Minna tidigare fast det var när vi bodde i ettan. Hon ska bo här med oss lite temporärt sådär får se hur länge.
Lyckats dammsuga idag och även varit ute på stan i ett ärende ganska tidigt på förmiddagen. Det händer inte så mycket, det känns som vanligt ganska meningslöst. Man strövar runt i oändligheten utan plan eller mål, vilket kanske många känner "gud vad skönt det låter" men nej ni får tänka tanken men snälla låte inte bli så mycket mer. Läser på Fb något i stil med: "Vad kallar man en person som är lycklig en måndag? -Arbetslös" och första gången jag läste den skrattade jag till men nej jag inser att den är inte rolig. Skulle säga att 99% av dem som är arbetslösa är inte lyckliga inte ens på måndagar.
 
Annars så har jag fått en utav helgens melodifestivals låtar på hjärnan, även om detta var min favoritlåt så är den väldigt störande att få just på hjärnan då den går (det jag kan vill säga): "I don´t give a, I don`t give a, I don´t give a........... fuck what the others say". Gillade Mariettes låt också, den var helt okej liksom inte så mycket mer, bra men svag.
 
Ska försöka byta om för sängen nu strax efter klockan 22.00, får se hur många timmar det tar i natt att somna??
 
Ibland orkar man inte platta håret men det kan bli bra ändå!
 
Minna håller koll första dygnet...
 
Minna väldigt skeptisk "ska hon stanna länge?!"
 
Efter några nätter kunde de iallafall stå ut att dela säng, en lite stund.
 
 
Fått en ny växt och kruka som jag tyckte matchade väldigt bra med min lampa.
 
Bara älskar färg!!
 
Bytte gardiner i sovrummet i natt, tog de jag hade i vardagsrummet tidigare.
 
Min favorit kudde matchade mycket bättre nu.
 
Det var fint väder ute idag men väldigt kallt så det blev tjock tröja och halsduken högt invirad upp till näsan typ.
 
Till top