Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Kanske tillbaka?

Permalink0
många gånger jag har börjat att skriva på en mening här sedan juni månad men sedan lagt ner det. Har bara inte orkat, det har varit så mycket lättare att berätta mitt liv i bilder och jag är ju mycket mer aktiv på Instagram.
Det har blivit mycket mer så att folk säger sitt med bilder eller genom film nu för tiden. Eller är det bara jag som känner så? Jag läste inte många bloggar förr men nu är det ännu färre. Jaja, det är som det är.
 
Det har hänt otroligt mycket under sommaren som gick, jag har fått ett jobb som var på heltid. Gick från 0 till hundra över en natt, och chockade mitt psyke något otroligt. Men sedan juli månad har jag ändå trasslat mig igenom på något sätt. Det har varit otroligt påfrestande och den senaste tiden har jag mått extrem dåligt. Det är en underbar arbetsplats med underbara kollegor, otroligt hjälpsamma och snälla. Det jag mår dåligt över är nog att min hjärna klarar inte av att köra 100%, den totalt stänger av. Det är så många intryck och allt som ska göras att till slut låser sig hela systemet.
Just nu ligger jag med en hink bredvid sängen då jag mår så dåligt på natten att jag tror jag måste spy. Ligger och kallsvettas och skakar de nätter min sömnmedicin inte fungerar. En period kunde jag knappt äta alls, då jag mådde fysiskt illa hela dagarna. Hade ett läkarbesök då jag tog upp detta men han sa inte så mycket till svar, log mest och sa att jag ändå såg ut att må bättre. Ja det är ett under att jag inte blev skådespelerska så bra jag är på att gå in i rollen som den glada flickan!
 
Det kan nu bli så att jag ska gå ner på 50% och sjukskriva mig resten ett tag, kanske att jag behöver komma in i arbetsuppgifterna samtidigt som jag måste hitta en plan för att bygga upp mig och mitt psyke. Har inte talat med en läkare än om detta så jag vet ju inte om detta går, men alternativet är ju att jag inte klarar någonting och det kan ju inte vara ett bättre alternativ, eller? Får se hur det går eller ska gå till, en dag i taget och bara försöka överleva timme för timme, natt för natt.
 
Minnisen mår bra, det tror jag iallafall. Har haft boendestöd under sommaren och hon har smörat något otroligt för varenda en, hon älskar när det kommer någon ny som ger henne uppmärksamhet och kliar henne på magen (en stund iallafall!).
Dock gillar hon inte att matte har börjat jobba på heltid och försvinner tidig morgon vid 07.30 och inte hemma ibland förens klockan 18-19. Jobbar ibland i Trollhättan och Vänersborg och då blir det sent innan man kommer hem och får kela av sig med världens sötaste katt. Har dessutom en danskurs kvar så tisdagar är jag hemma ännu senare.
 
Kanske att det får räcka så här för stunden med text, det kommer dock ett axplock med bilder här nedan ifrån sommaren och fram tills idag.
 
Började spela Pokemon Go i juli och stötte på Rattata i gången.
 
 
Vi var en tripp i Slottskogen. 
 
Fick en ny sängstomme i födelsedagspresent.
 
Härlig sommardag i långkjol.
 
På väg hem efter en träningskväll stötte jag på denna sötisen.
 
En dag fick jag till make-upen och håret bra ;-)
 
Typ den enda dagen jag var vid stranden denna sommaren.
 
På kvällen gick jag och Beccisen med lite mat och satte oss vid vattnet, svinkallt men maten och sällskapet var gott! (Alltså jag åt ju inte på sällskapet, men ni förstår vad jag menar :-P)
 
Fick en Michael Kors klocka i present.
 
Innan jag fyllde år i september monterade jag äntligen upp min Ikealampa som jag köpte i våras, Minna hjälpte förstås till.
 
Det var så fint, så fint här hemma i cirka två veckors tid.
 
Uppdukat för vuxenkalas.
 
Fick fina blommor.
 
 
 
Detta blev kalastårta nummer två, schwarzwaldtårta dekorerat med fint strössel.
 
Simon fyllde även han i september och jag var så bekväm och nöjd över denna toppen som jag hittade i sista stund.
 
Vardagslyx att ibland köpa blommor till sig själv.
 
Dessa tavlor fick jag också i present, dock är jag lite seg att hitta och bestämma mig för ramar så det tog några veckor innan de kom upp.
 
Jag fyndade rejält här om dagen på GinaTricots hemsida, då de hade väldigt bra rea. Fast den blå halsduken hittade jag i butiken för 19 kronor och köpte även en till min mor.
 
Till top