Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

29e Oktober 2016

Permalink0
Ingen bra natt igår. Testade den nya medicinen och efter 40 minuter när jag gått och lagt mig kom huvudvärken. Det var som spänningshuvudvärk som satte sig ovan vänster ögonbryn och sedan kom illamåendet. Det var inte som värst men ändå så att jag låg och ororade mig för att bli dålig och det spädde väl på illamåendet.
Låg och vred och vände mig länge, så länge att datorn hann och stänga av sig själv för att batteriet tagit slut. Tror det är cirka två timmar. Sedan måste jag somnat och sov ganska ytligt till cirka 5 det vill säga två timmar. Försökte somna om men var så groggy, kändes som om jag varit ute och druckit och man vaknar med huvudvärk och illamående. Somnade nog om efter dryga timmen och sedan ringde klockan 06.45.
 
Jag tänker ge dessa piller en kväll till för att se om det var dem som gjorde mig dålig eller om det var en ren tillfällighet. Har stora problem att svälja fyra tabletter, min kropp minns alla tabletter jag tryckt ner på en och samma gång så många gånger tidigare och hur dålig man blivit utav det. Lite som Pavlovs hundar, när de hörde klockan ringa utsöndrades saliv, lite så är det när jag ställer fram burken med medicin. Då får jag en massa saliv i munnen och jag blir illamående. Kroppen reagerar på sådant den blivit utsatt för och lärt sig att koppla ihop.
 
Annars gick ju tvättandet bra, känns skönt att äntligen ha nytväddade saker igen. Ikväll har jag bäddat om i nya lakan, det känns skönt. Folk säger "tvätta innan du använder kläder, haddukar och lakan!" Men nej halva grejen med nytt är att jag inte förstör dem med en tvätt första gången jag använder dem. Jag är inte rädd för vad ever de nu sägs utsöndra som är antingen äckligt eller farligt. Jag har gjort så här i 30 år och om jag nu har oturen att leva i 30 år till kommer jag fortsätta göra så.
 
Har även varit och tränat idag något jag inte gjort på evigheter om man bortser ifrån dansen. Tog det väldigt lugnt, hade inga direkta mål alls mer än att ta mig dit. Om jag så endast tog mig dit och hem igen såg jag det som en promenad och att jag fått kommit ut och rört på mig lite iallafall. Det blev så att jag ändå tränade i en timme, och stretchade 10 minuter. Fast när du styrketränar är det ju en väldans massa tid du "vilar" bort, jag menar du gör ett set på 10 och sedan vilar man ju innan nästa och så upprepar du det nästan hela tiden. Förutom maskinerna där det är mer kondition då.
 
Sprang yrvaket runt imorses och letade efter Minna. Hon låg inte på någon utav hennes vanliga favoritplatser. Fick ropa på henne och då såg jag att hon hoppade ner ifrån en köksstol, och där hittade jag henne vid flera tillfällen idag.
 
Lagom "rölätt" efter dagen träningspass, det ska ju synas att man gjort något menar jag.
 
 
Jag ÄLSKAR verkligen STORA gosiga tröjor just nu!!
 
Till top