Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

28e Oktober 2016

Permalink0
Tvätten står prydligt uppställd i två Ikeakassar, uppdelat i en gigantisk mörktvätt och en lagom vit/grå tvätt. Minnisen sitter bredvid och undrar vad det är frågan om. Klockan 07.00 imorgon förvantar jag mig stå upp och kasta in första tvättarna.
Jag tror på riktigt att jag håller att på att bli galen. Har haft två ångestattacker idag var av en hyperventilerade jag, den gången började det bli svårt att andas innan jag skulle upp för trapporna innan där jag bor. Tänk då när jag var efter trapporna. I hissen trodde jag aldrig att jag skulle komma fram. Var rädd att någon skulle komma ut i gången och höra mig och tro att det var något allvarligt och att jag satt fast i hissen eller något.
 
Vet inte om det är smart att fortsätta och låtsas som om ingenting? Hoppas att eftersom jag är äldre nu tål mitt psyke att fortsätta ignorera. Det trodde ju "experterna" när jag var 20 år också, fortsätt "kämpa" nu är du inte tonåring längre. Och tre år sedan kom kraschen efter tio års "kämpande".
Men nu tar vi en sak i taget, det är en morgon med tvätten att ta sig igenom så tar vi resten sen.
 
Idag har jag äntligen skaffat mig en ny halsduk eller "snodd" som de också kaller det. En helt vanlig svart. Har haft en tidigare i flera år och nu kan jag inte tvätta den mer, den håller nästan på att falla sönder och ger ingen direkt värme alls. Har även investerat i en miniskruvdragare från Clas Ohlson, ett vattenpass och lite bits.
Dessutom hämtade jag ut medicin för nästan 800:- idag!! Det är så jäkla sjukt att det är inte sant! Vet inte om jag vågar prova, vill verkligen inte bli seg imorgon, eller rättare sagt segare. Med min gamla medicin vet jag att den kickar in efter 20 minuter (cirka) och den stannar inte kvar i kroppen dagen efter. Dock har jag haft sömnmedicin där jag legat och kräkts efteråt och en som gör mig så seg dagen efter att jag är i zombietillstånd. Är kluven om jag ska testa ikväll då jag är orolig över att inte komma upp imorgon och tvätta. Läkaren har ordinerat 1-4 tabletter och hur i helsike ska man veta vad man ska börja med. Hon på apoteket sa att tonåringar tar cirka 3 tabletter och det är inte så starkt. Betyder det då att jag som dessutom är överviktig bör ta minst 4 för att ens ha en effekt. Det är ju också en sak jag är orolig för att de INTE ska verka alls.
Jäkla djungel allt det här!
 
Ska försöka sminka av mig nu och se hur jag ska göra med medicin och allt! Testar för övrigt en ny design (man ser den endast på datorer) vill komma bort ifrån dansen, det är inte riktigt jag längre. Det är väl inte hundra så som jag hade viljat haft det men eftersom jag inte kan någonting om html-koder eller vad de heter så fick det bli denna, iallafall en månad eller så.
 
Lite nya blommor i min just nu favoritvas.
 
Kan inte riktigt bestämma mig för vart de ska få stå...
 
Just nu står dem här i gott sällskap med mina kaktusar.
 
Skruvdragare med mera ifrån Clas Ohlson.
 
 
Till top