Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

26e Oktober 2016

Permalink0
har man äntligen fått fyllt på kylskåpet rejält, i några veckor har det varit aningens skralt och inte mycket mer alternativ än bacon och risnudlar att tillaga till lunchlådor. Det är billigt och man kan tillaga det snabbt, ibland kan jag blanda i lite champinjoner och eventuellt skala en morot att ta med vid sidan om.
 
Annars har dagen varit pyton, mår fysiskt illa för morgondagen för den kommer att vara likadan fast så mycket längre. Ja inte själva dagen, den kan ju aldrig bli längre men det man mår pyton utav är så mycket längre.
Idag har jag lyssnat ihjäl mig på Dannys låt "Snacket på stan" som han sjöng i första avsnittet utav Så mycket bättre. Sedan har jag även lyssnat på Melanie Cs nya album, gillar framförallt "Numb", "Loving You Better" och "Escalator". Tycker Melanie C alltid har haft lite "svåra" låtar under den tiden hon varit soloartist, man behöver ge låtarna fler lyssningar men gör man det så kan vissa låta växa och bli så himla supersköna.
 
Känns som om jag är inne i en sådan period där jag kan påbörja saker på jobbet men ALDRIG avsluta dem. Så fort jag stöter på problem börjar jag försöka lösa dem men när problemet bara växer stänger min hjärna bara av. Ibland fortsätter jag bara att mala på med samma problem, försöker hitta lösningar men det står bara still och till slut skriker jag bara inombords. Då brukar jag ibland släppa och antingen bara gå iväg en stund eller ta tag i något annat, men oftast hjälper det inte. Det hjälper liksom inte om jag har det här på heltid eller på halvtid, mitt huvud har tagit emot så mycket information nu att det är överhettad för en lång tid framöver. Det räcker inte med tre till fem dagar semester eller halvera tiden. Återhämtningen kommer ta så mycket mer tid.
 
Var i mina hemtrakter i helgen, var inne i Icabutiken där jag växt upp och där jag bland annat även gjort praktik. Den är inte alls sig lik... Tunneln där jag efter tre veckors praktik, på måndagen den fjärde veckan ramlade ihop ger mig ibland rysningar. Jag har haft så svårt tidigare att förstå att något psykiskt kan påverka ens kropp så fysiskt och göra den helt förlamad. Har alltid lyckats fly, i skolan och på alla jobb jag haft att kollapsen har kommit när jag är hemma. I en soffa, i en säng eller på golvet. Men inte den gången.
 
Har lyckats ta ur mina linser men nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna och det innebär att jag måste stå vid spegeln och jag hatar det. Inte orkat tvätta håret vilket verkligen hade behövts, men jag har en matlåda med falukorv gjord i ugn med ost och champinjoner och till det lite pasta. Det tillsammans med att jag ska lyckas tvätta bort smink och borsta tänderna får räcka för idag!
 
Gillar när man tar kundvagn, det blir lättare att se vad man köper än när man trycker ner varorna i en korg. Det här var en bild jag tog innan frysvarona lagts ner bland annat, brukar sällan köpa mjölk då jag inte dricker mjölk men ibland gör man makaronilåda eller pannkisar och då behövs mjölk!
 
I min lilla hiss har hösten flyttat in med ett litet löv.
 
Minnisen var sådär njöd när matte kom hem efter att ha varit borta och handlat i en evighet! Trots att hon fick ett storpack med åtta förpackningar Sheba mousse.
 
Till top