Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

22 November 2016

Permalink0
Det är psykisk totyr att jobba eftermiddag/kväll. Hela morgonen och dagen går åt att man bara går runt illamående. Har tryckt i mig en apelsin och försökt äta riskakor bara för att slippa svimmningsanfallen på dansen ikväll. Men det gör så ont och mitt huvud är fullt till bredden med oro över precis ALLT. Det är jobb, det är mat, det är pengar och det är allt där emellan. Ville verkligen säga att jag kunde jobba eftermiddagar för att underlätta men att må så här tre dagar i veckan plus att jag går heldag på måndagen det fungerar inte. Hur mycket jag än vill så går det inte.
 
Sista tillfället på dansen i danssalen idag och jag hoppas faktiskt att jag kan vara så stark att jag lägger av inför vårterminen. Jag önskade att jag hade någon som verkligen stöttade mig igenom denna förändring då jag tror att det är nödvändigt. Dansen har varit hela min identitet i 20 år och den har gjort mig så ont de senaste sju åren. Alla, läkare, myndigheter och folk runt om har hela tiden sagt att det är bättre om jag iallafall har kvar dansen. "Den får dig ju att må bra", har suttit och skrikit på läkare att dansen sårar mig och den ger mig ingen som helst glädje men de har bara sagt "nähä, men den håller dig iallafall uppe".
Jag vill ha stöd i att detta är det bästa för mig, att jag är vuxen att ta det beslutet efter att ha lyssnat på min kropp. Någon som säger att jag är klok i att lägga av nu, någon som kanske till och med kan hålla med mig om att dansen har blivit skadlig för mig. Kommer att ta det steg för steg tänkte jag. Tänkte först ta bort allt med dans på en och samma gång men det kanske inte är nödvändigt. Och min tanke är inte att aldrig mer hålla på med dans eller se på dans utan jag behöver ett break totalt just nu och sedan hoppas jag kanske hitta en längtan tillbaka.
 
Andas man måste andas någonstans. Ska försöka göra mig iordning nu och få denna vedervärdiga dag och även vecka ur världen.
 
På lördag vill jag tacka för mig på scenen. Är rädd att jag inte vågar säga nej inför nästa termin men jag ska göra mitt bästa...
 
Scenen i Trollhättan.
 
Börjat packa ner...
 
Vet inte om det ser lite "sliskit" ut men tänkte testa lite myspys ljus.
 
 
 
Till top