Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

19 November 2016

Permalink0
Det är dagen innan jordens undergång. Ja det är så det känns iallafall. Varför gav jag mig i detta?! Varför lyssnade jag inte på min kropp redan i somras?
Megastor finne på kinden och megamens har jag dessutom! Som alltid innan mensen är jag pluvsigare än vanligt och det har endast börjat att lugna ner sig.
Tror (och hoppas) att jag iallafall har bestämt vad jag ska ha på mig. Förutom på fötterna. Hatar att ha svarta skor då man får illusionen av att man har mindre fötter, och har jag mindre fötter blir vaderna dubbelt så stora. Dock kan jag hålla med om att vita smutsiga sneakers inte alltid är snyggast till snäv svart kjol och svarta strumpbyxor. Ibland blir valet som mellan pest och kolera.
 
Som vanligt är jag orolig över vad det andra könet ska säga. Tänker inte jättemycket på vad tjejer/kvinnor tycker, där får man ibland komplimanger. Utan som vanligt är det männen som fuckar upp mitt psyke! Varför slutar jag inte lyssna på dem?? Vad är det som är så svårt? Det är deras problem att de inte tycker att jag är kvinnlig. Och det är mitt problem att jag faktiskt alltid lyssnar på dem!
 
Min plan är denna outfiten imorgon. Eventuellt med tjockare strumpbyxor och en tuffare "bomber"jacka upptill.
 
Har fyra evenemang de närmsta helgerna. Imorgon är det uppvisningen i Trollhättan, scenklädsel som gäller, även om jag kanske inte ens ska ut på själva scenen alls.
Nästa helg är uppvisningen i Uddevalla, scenklädsel även där. På samma kväll är jag bjuden på inflyttningsfest, får se om psyket håller men jag räknar iallafall in den i kalkylen och då behövs en lite festligare outfit.
Helgen därpå i decemer ska vi på julbord i Göteborg och se på Arvingarna och där får man väl se om man hittar en juligare outfit. Lite fest och lite mys.
 
Idag har jag tonat/färgat håret, inget extremt bara lagt i en ljusare färg som kanske inte riktigt syns men den döljer mina gråa slingor och ljusar upp hårbotten någon grad.
Mår inte alls bra just nu och min arm svider så där ont fast gott. Har nog inte riktigt haft mitt självskadebeteende "igång" såhär föräns jag gick i Linköping. Jag har slutat bry mig om hur det ser ut. Hur jag eventuellt kommer att ångra mig i framtiden. Ser ingen framtid där det spelar någon roll hur jag ser ut. Jag kommer att lägga ner totalt allt som har med kärlek att göra. Jag har varit förälskad i år och nu lär jag väl få vänta i ett decenium till innan nästa och förhoppningsvis levar jag inte då om tio år.
 
Älskar fortfarande kaktusar och här är en utav de nya här hemma.
 
 
Minna och jag hade terapistund i soffan igår.
 
Adidas
 
Var inne på Junkyard hemsida och såg denna nya kollektionen från Adidas och fick en halv orgasm! Den är så fiiiiiin och så himla jag, vill ha ALLT!!
 
Snart ändras den nya desingen ut och jag får tillbaka den gamla men jag vill inte ha så mycket med dans att göra längre så får hitta på en lösning på ett eller annat sätt.
Känns helt sjukt att jag på riktigt vill städa ut allt med dans at göra, avvaktar bara på att terminen ska ta slut sedan ska allt bort iallafall för ett tag. Dansen är inte längre jag, att dansa är någonting jag vill göra på nattklubb där det är mörkt och inga speglar finns!
 
Till top