Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

En enda röra utav text och bild

Permalink0
Det har inte bara hänt en väldigt mystisk sak idag, att Norges bidrag som för mig var en topp fem kandidat inte ens gick vidare ifrån sin semifinal helt ofattbart i min Eurovision-värld! Det andra som hänt idag var att jag började tappa känseln i mitt högra pekfinger, det började lite på toppen, tänkte först inte så mycket mer på det då jag har ett sår vid nagelbandet som ibland svullnar upp. Men efter några sekunder spred det sig till toppen på tummen och samtidigt började min högra sida på överläppen "försvinna" eller som somna kan man säga. Och det spred sig till min högra kind, där det stannade i cirka fem minuter. På min högra hand vandrade det vidare och satte sig i halva handen och upp i tre fingrar.
Som sagt höll det bara i sig i cirka fem minuter men jag hann att bli lite orolig över vad sjutton det var som hände. Skrev till min mamma och beskrev (med vänster hand!) tänkte att skulle det vara något som händer så vet hon när det började och hur!
De gångerna jag har tappat känseln (förutom när kroppsdelar somnar då!) är innan migränattacker, då kan området runt ögonen försvinna och delvis mun och tunga.
 
Jaja jag tänker att blev det inte mer allvarligt än så, är det nog ingen direkt fara.
Eurovisions andra semifinal har varit och jag är i chock över att Norge inte gick vidare. Men superglad för att min storfavorit Bulgarien iallafall gjorde det. Även Belgiens dansnummer är en favorit, och JA jag gillar Australien men lite tråkigt om hon vinner då hon är så favorittippad, jag hejar ju hellre på bra låtar som är "underdogs". Men så länge inte Ryssland vinner och i år säger jag det inte för det politiska utan för att jag tyckte bara hans låt var okej.
Jag ÄLSKAR Italiens låt, har lyssnat sönder den vilken lyssning som helst nu. Frankrike och Spanien växer för mig men vet inte om jag vill att dem faktiskt vinner?
 
Kommer inte ihåg så mycket mer, ligger i sängen med Minnisen bredvid mig och pelarfläkten igång, det är maj nu, det är sommar. Fast kommande helgen skulle det bli grått, kallare och regn *jippi*.
Imorgon ska boendestödet komma och de har hotat med polis om jag inte öppnar, de känner tydligen inte mig alls och har lärt sig att med hot kommer man inte långt med mig.
Det har hänt så mycket på dessa veckor då jag inte skrivit, antagligen kommer jag ibland återkomma till vissa saker och andra saker låter jag vara oskrivna.
 
Fruktansvärt rörigt inlägg detta men ibland får man köra på det också!
I fredags luftade jag jeansjackan.
 
 
Lite ny komposition i bokhyllan.
 
Älskar denna färgskalan, lite bleka färgen men ändå färg.
 
Minna kör som vanligt sin söndagspose.
 
Lite presenter
 
 
 
Fika på Lejas
 
Poster från LivingRoom
 
 
En fredagsoutfit
 
Bjuden på lunch på Coffee Roomer
 
Hemmagräddade bröd
 
Veckan innan uppvisningen var jag tvungen att börja en Kan Jang kur.
 
Detta smink har jag länge försökt att få tag på här i Sverige, då jag ville ge det till min kompis Becca när hon fyllde år. Det är svårt att få tag på och absolut inte billigt, det har fått mycket bra kritik från många bloggare/vloggare.
 
Så när jag får råd tänkte jag skaffa nått i kollektionen jag med.
 
Sommarlovsskyltat mina fina, coola och underbara dansare!
 
Till top