Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Besviken

Permalink0
Gud så dåligt avslut på en lördag! Ukraina vann med en så tråkigt dålig låt att jag mår illa! Jag gillade inte Österrikes låt här om sistens heller. Vill dock påpeka att artisterna verkar vara bra personer med bra åsikter men jag bedömer låtarna och till viss del scenframträdandena och där gillar iallafall inte jag musiken.
 
Annars blev jag väckt utav en mindre helikopter inne i mitt sovrum imorse klockan 06.35, det var en gigantisk (på riktigt liksom!!) geting som flög drogat runt utan en aning om vart han var på väg. Jag öppnar trött och suddigt ena ögat och tror att det först är en humla då den var så stor. Men eftersom den lät så mycket insåg jag ganska snabbt efter att nej detta måste vara den farligare släktingen, herr geting. Jag flyger upp snabbare än blixten, hör hur Minna kommer springandes för att leka med herr geting och jag kastar mig på henne för att stoppa henne i farten. Sedan springer jag ut för att hämta en tidning som jag tänker skydda mig med.
Jag har blivit väckt mitt i en tydlig dröm och står i nattlinne med en tidning i högsta hugg och funderar på om jag ändå fortfarande drömmer. Hur har herr geting ens tagit sig in genom den lilla springan i fönstret?? Jag får iallafall till slut upp fönstret mer och drar upp ena persiennen och då tar det inte lång tid efter det innan herr geting självmant studsar ut.
 
Det tar en stund innan jag lyckas somna om efter att fått upp pulsen så högt, men jag blir väckt återigen utav någon som vill sälja försäkringar via sms. Försöker återigen att sova mitt på dagen för att vara utvilad inför ESC men nej då är det någon som plingar på högsta volym. Kan inte riktigt stänga av telefonen heller, om det skulle hända något och man bör kunna nå mig. Nu stänger jag av telefonen ändå ganska ofta när man mår sämre men de gånger då det är lugnare vill jag ju kunna ha den igång.
 
Imorgon hoppas jag få vakna på ett mycket lugnare sätt, kanske helst inte så tidigt. Har inget inplanerat den kommande tiden, väntar på pengar på onsdag, mitt kylskåp har inte varit så här tomt på säkert sex månader.
Nu ska jag iallafall försöka tvätta av mig mitt smink och se om jag vågar gå och lägga mig!
 
 
 
 
 
 
 
Fått biobiljetter!
 
Idag fyndade jag dessa videos för 10 kronor! Den som saknas är nummer 13, den första i denna säsong.
 
Lite lördagsgodis, chips, dryck med svenska jordgubbar blev kvällens (enda) höjdpunkt!
 
Till top