Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Besviken

Permalink0
Gud så dåligt avslut på en lördag! Ukraina vann med en så tråkigt dålig låt att jag mår illa! Jag gillade inte Österrikes låt här om sistens heller. Vill dock påpeka att artisterna verkar vara bra personer med bra åsikter men jag bedömer låtarna och till viss del scenframträdandena och där gillar iallafall inte jag musiken.
 
Annars blev jag väckt utav en mindre helikopter inne i mitt sovrum imorse klockan 06.35, det var en gigantisk (på riktigt liksom!!) geting som flög drogat runt utan en aning om vart han var på väg. Jag öppnar trött och suddigt ena ögat och tror att det först är en humla då den var så stor. Men eftersom den lät så mycket insåg jag ganska snabbt efter att nej detta måste vara den farligare släktingen, herr geting. Jag flyger upp snabbare än blixten, hör hur Minna kommer springandes för att leka med herr geting och jag kastar mig på henne för att stoppa henne i farten. Sedan springer jag ut för att hämta en tidning som jag tänker skydda mig med.
Jag har blivit väckt mitt i en tydlig dröm och står i nattlinne med en tidning i högsta hugg och funderar på om jag ändå fortfarande drömmer. Hur har herr geting ens tagit sig in genom den lilla springan i fönstret?? Jag får iallafall till slut upp fönstret mer och drar upp ena persiennen och då tar det inte lång tid efter det innan herr geting självmant studsar ut.
 
Det tar en stund innan jag lyckas somna om efter att fått upp pulsen så högt, men jag blir väckt återigen utav någon som vill sälja försäkringar via sms. Försöker återigen att sova mitt på dagen för att vara utvilad inför ESC men nej då är det någon som plingar på högsta volym. Kan inte riktigt stänga av telefonen heller, om det skulle hända något och man bör kunna nå mig. Nu stänger jag av telefonen ändå ganska ofta när man mår sämre men de gånger då det är lugnare vill jag ju kunna ha den igång.
 
Imorgon hoppas jag få vakna på ett mycket lugnare sätt, kanske helst inte så tidigt. Har inget inplanerat den kommande tiden, väntar på pengar på onsdag, mitt kylskåp har inte varit så här tomt på säkert sex månader.
Nu ska jag iallafall försöka tvätta av mig mitt smink och se om jag vågar gå och lägga mig!
 
 
 
 
 
 
 
Fått biobiljetter!
 
Idag fyndade jag dessa videos för 10 kronor! Den som saknas är nummer 13, den första i denna säsong.
 
Lite lördagsgodis, chips, dryck med svenska jordgubbar blev kvällens (enda) höjdpunkt!
 

En enda röra utav text och bild

Permalink0
Det har inte bara hänt en väldigt mystisk sak idag, att Norges bidrag som för mig var en topp fem kandidat inte ens gick vidare ifrån sin semifinal helt ofattbart i min Eurovision-värld! Det andra som hänt idag var att jag började tappa känseln i mitt högra pekfinger, det började lite på toppen, tänkte först inte så mycket mer på det då jag har ett sår vid nagelbandet som ibland svullnar upp. Men efter några sekunder spred det sig till toppen på tummen och samtidigt började min högra sida på överläppen "försvinna" eller som somna kan man säga. Och det spred sig till min högra kind, där det stannade i cirka fem minuter. På min högra hand vandrade det vidare och satte sig i halva handen och upp i tre fingrar.
Som sagt höll det bara i sig i cirka fem minuter men jag hann att bli lite orolig över vad sjutton det var som hände. Skrev till min mamma och beskrev (med vänster hand!) tänkte att skulle det vara något som händer så vet hon när det började och hur!
De gångerna jag har tappat känseln (förutom när kroppsdelar somnar då!) är innan migränattacker, då kan området runt ögonen försvinna och delvis mun och tunga.
 
Jaja jag tänker att blev det inte mer allvarligt än så, är det nog ingen direkt fara.
Eurovisions andra semifinal har varit och jag är i chock över att Norge inte gick vidare. Men superglad för att min storfavorit Bulgarien iallafall gjorde det. Även Belgiens dansnummer är en favorit, och JA jag gillar Australien men lite tråkigt om hon vinner då hon är så favorittippad, jag hejar ju hellre på bra låtar som är "underdogs". Men så länge inte Ryssland vinner och i år säger jag det inte för det politiska utan för att jag tyckte bara hans låt var okej.
Jag ÄLSKAR Italiens låt, har lyssnat sönder den vilken lyssning som helst nu. Frankrike och Spanien växer för mig men vet inte om jag vill att dem faktiskt vinner?
 
Kommer inte ihåg så mycket mer, ligger i sängen med Minnisen bredvid mig och pelarfläkten igång, det är maj nu, det är sommar. Fast kommande helgen skulle det bli grått, kallare och regn *jippi*.
Imorgon ska boendestödet komma och de har hotat med polis om jag inte öppnar, de känner tydligen inte mig alls och har lärt sig att med hot kommer man inte långt med mig.
Det har hänt så mycket på dessa veckor då jag inte skrivit, antagligen kommer jag ibland återkomma till vissa saker och andra saker låter jag vara oskrivna.
 
Fruktansvärt rörigt inlägg detta men ibland får man köra på det också!
I fredags luftade jag jeansjackan.
 
 
Lite ny komposition i bokhyllan.
 
Älskar denna färgskalan, lite bleka färgen men ändå färg.
 
Minna kör som vanligt sin söndagspose.
 
Lite presenter
 
 
 
Fika på Lejas
 
Poster från LivingRoom
 
 
En fredagsoutfit
 
Bjuden på lunch på Coffee Roomer
 
Hemmagräddade bröd
 
Veckan innan uppvisningen var jag tvungen att börja en Kan Jang kur.
 
Detta smink har jag länge försökt att få tag på här i Sverige, då jag ville ge det till min kompis Becca när hon fyllde år. Det är svårt att få tag på och absolut inte billigt, det har fått mycket bra kritik från många bloggare/vloggare.
 
Så när jag får råd tänkte jag skaffa nått i kollektionen jag med.
 
Sommarlovsskyltat mina fina, coola och underbara dansare!
 
Till top