Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Söndag 6:e Mars 2016

Permalink0
Har förflyttat soffan 50 centimeter och bytat plats på golvlampan och ett litet bord, vilken skillnad det lilla gjorde. Nu kommer jag mer lättillgängligt till fönstret och det blir en liten skillnad i min inre harmoni. Det ska bli så skönt den dagen jag ska investera i bokhylla, då ska jag nämligen göra mig av med min lilla träfärgade bokhylla som jag sparat bara tillfälligt, den är inte ful egentligen men jag har haft den i tio år och jag är så trött på den. Nu vill jag ha vitt, ljust och harmoniskt!
 
Igår blev jag avsläppt på Backaplan i Göteborg medans Bosse skulle iväg på andra ärenden i staden, det var lite smått rörigt att få ihop hur affärerna låg då de var väldigt utspridda. Men jag vimsade där ett tag, blir tyvärr inte imponerad längre utav shoppingcentrum och gallerior, inte ens Stockholm imponerar direkt mycket. Jag skulle nog behöva komma bort till USA och den sizen de har där borta för att bli imponerad nu för tiden. Men jag tycker fortfarande att det kan vara roligt att se nya ställen (med affärer alltså!). Var inne på skoaffären Johanssons och kunde för första gången få känna på ett par Adidas helvita sneakers i damstorlekar. Jag är så kär i den modellen, innan förstod jag inte vad de menade när tjejer sa att de kunde vara kär i just skor men nu förstår jag!!
 
 
Sedan tog vi en tripp till Kungälv och min favorit restaurang, där jag wokade taggig bläckfisk, lax, musslor, räkor, champinjoner, kyckling och risnudlar. Eftersom det var lördag bestod drycken utav Fanta :-D.
 
 
Idag söndag har jag spenderat på Torp, mest för att sysselsätta mig och inte vara hemma och må dåligt, få åka buss med musik i lurarna. Efter två tre timmar kom Bosse och jag fick storhandlat på Maxi. Alltså denna underbara butik, ja jag älskar Maxi okej det kanske inte alltid är den billigaste matvarubutiken, fast jag hittar oftast mycket rabatter (!) men oj så mycket det finns för oss glutenallergiker. Och idag hittade jag en produkt jag så länge efterfrågat nämligen Fanta Zero på burk. Kanske störtlöjligt men det skiter jag i, jag är så trött på cola light (cola zero) när jag vill ha lyxdricka men slippa kalorierna, och jag är egentligen en "Fanta-tjej", så då blev jag glad.
 
Nu har jag ätit en sen middag, torsk, champinjoner, morot, ris och lite ruccolasallad och planen är att plocka ur mina linser för att sedan sätta igång och koreografera. Vet inte hur jag ska orka!! Nu närmar sig måndag och tisdag med stormsteg och det bästa är att inte tänka katastroftankar redan nu, försöka spara lite på hjärtat liksom.
 
90-tals tofsen är tillbaka. Jag fick sådan inspiration utav en tjej jag så som hade en stor donut-tofs högt med en 90-tals svart tofs runt och det var bara så coolt! Så det ska jag testa någon dag jag känner mig modig.
 
Elefantskal ifrån Glitter <3
 
Min ledsna fejmin, kan också var min bekymrade min.
 
Tvingade Minna att vara med på bild.
 
Lagom uppskattat, benen spretar åt alla håll...
 
"jaja jag hänger väl här en stund då"
 
Skulle köpa en matta till köket, kommer hem och inser att jag tagit fel, en mycket kortare så ska testa om jag vill ha den i sovrummet ett tag.
 
Glasskålar tänkte jag mig, funkar ju till yogurt och vindruvor, kiwi eller nötter likaså. Från Rusta.
 
Just nu ser ena halvan utav vardagsrummet ut såhär.
 
Detta är min favoritsektion.
 
Till top