Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Skärtorsdagen 2016

Permalink0
Vad har man INTE utfört idag?! Ja, det skulle väl vara disken isåfall. Var uppe innan tuppen klockan 07.00 idag och tvättade, hade inte vansinnigt mycket tvätt men två maskiner blev det. Vid 11 var vi ute på Ikea och investerade i en ny bokhylla och ett barbord bland annat. 
Hann bara precis slänga in de tunga lådorna i lägenheten för att sedan hoppa i träningskläderna och ta mig till en träning på Stc. Alltså jag var ju mycket tröttare förra gången vi var där för cirkelgym, men idag hade tränaren valt ut mycket styrkebitar för armarna och jag tvivlar ju på att jag kommer att klara av att bära någonting, eller lyfta för den delen heller på ett tag. Träningsverkens höjdpunkt brukar ju komma, inte dagen efter träningspass utan andra dagen. Tycker det är så märkligt med styrketräning på gym, det är mycket armar, ben och mage, lite flås, kanske möjligen bål men var är ryggträningen?? Det är det jag älskar med jympapass där får du så all round träning medans mycket annan träning där tappar du alltid en eller flera delar.
 
Efter träningen var jag mör men inte så utmattad och jag ville bara inte gå hem. Alltså missuppfatta mig inte nu jag älskar min nya lägenhet men jag har just nu så ont i min rygg att jag kan inte sitta någon längre stund. Man är ju inte så superaktiv hemma, alltså man går ju och plockar, man diskar och lagar mat ståendes men den mesta tiden sitter man ju still.
Istället valde jag att gå runt lite i stan, där känner jag mig dessutom trygg. Jag behöver inte ha ögonkontakt med folk, jag har rätt att verka lite osocial och inte le åt folk. Jag tränar mig på att få vara, ja bara vara den jag är idag. Vill jag endast nicka som hej till butiksbiträderna så gör jag det. Alltså man ska väl ha rätt att vara nere men ändå kunna gå runt i stan och affärer om man nu tycker om det?
Hade ett ärende och jag blev fast i stan i 1,5-2 timmar, men jag tror det blev bra.
 
Väl hemma låg mina stora kollin på vardagsrummet och väntade på mig, Minna låg nöjd ovanpå. Jag måste bli av med tre möbler innan jag kan börja montera upp min fina bokhylla. Det är lite prat på att få folk hit på lördag så det hade ju varit nice att fått fixa det tills då, men vi får se vad som hinns med.
 
Har svårt att bestämma mig för vilken kaktus jag ville ha med så här kommer tre bilder med olika kaktusar :-D.
 
 
 
 
Dessa färger gillar jag att måla med just nu, i denna skalan iallafall. Brukar måla när jag inte kan somna.
 
Minna är redo att sätta igång!
 
Till top