Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Påskfika

Permalink0
Fredagar verkar vara en dag man får mycket gjort på. Fast det har känts som om det vore lördag idag. Blev väckt utav en mycket grinig granne på en sisodär 4-5 år, och för första gången på länge blev det jag som väckte Minnisen som låg vid fotändan. Lyckades relativt lätt ta mig ur sängen och kände inte direkt av någon träningsvärk alls, fast den lär komma smygandes imorgon. Det blir till att rulla ur sängen, då är det nice att ha en hög säng för det är lättare att komma uppifrån och ta sig neråt så att säga, än att ta sig från golvet och upp.
Det blev frukost efter att jag tog tag i disken, rostat med ost, en typisk weekend frukost. Sedan blev det dammsugning när jag ändå var på gång. Och för första gången lyckades jag ta mig ner till förrådet och lämna saker, har ju varit rädd för att göra det på grund utav att grannen längst ner har två hundar som skäller väldigt ofta.
 
dagen sedan kom min mamma och Bosse på besök och jag fick hjälp med att montera en bokhylla och ett barbord. Det blev även en påskfika med Magnumglass, kaffe/te och kaka när vi behövde fylla på energi.
Fick skruvat ner byråar och min lilla bokhylla la jag ut på en "ge och få" sida, varav en kille kom och hämtade den på eftermiddagen, väldigt smidigt. 
 
Blev bjuden på mat på My Wok idag som hade öppet till min förvåning. Nu på kvällen har jag möblerat om lite och flyttat på min två meter höga bokhylla då Minna försökte hoppa upp på den från sin klätterställning men kanade ner och landade med en duns. Blev livrädd och fick flytta på den direkt! Är inte super nöjd än med vart allt står men är supernöjd med sakerna i sig.
Sitter nu vid mitt barbord och skriver det känns väldigt lyxigt. Nu ska jag avsluta här och hoppa i säng för imorgon är det minst lika mycket som ska ordnas.
 
Fick påskblommor igår.
 
Det är väldigt provisoriskt just nu, men mysigt blir det.
 
Påskfika
 
Till top