Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Onsdag 16e mars 2016

Permalink0
Sitter och kollar på sista avsnittet utav Hem till gården, det var längesedan jag tittade på det på ordinarie sändningstid, brukar alltid kolla på datorn sent på kvällen annars. Minna är så pratig och hon springer runt här och låter konstant. Sedan ropar man på henne så kommer hon ibland lunkandes och ibland springandes i turbofart.
Idag var det stressigt på morgonen, jag försöker göra iordning frukost och har lyckas några dagar i rad nu. Boendestödet skulle komma halv tio och jag tänkte att jag frågar om de kan följa med mig och lämna tillbaka en bok på skolan. Det visar sig att de inte hinner gå med mig, utan erbjuder mig att gå med en bit på grund utav att de har bilen ståendes utanför mig. Grejen är att jag får ångest över att gå in dit, jag vet inte vart jag ska och just nu klarar jag inte av att ta egen ny kontakt. Att gå dit tar 20 minuter, gå in och med rätt hjälp tar det två minuter antagligen, gå tillbaka 20 minuter. Från början sa någon att jag har en timme varje besök, sedan har de sagt 45 minuter. Jag får ju ihop det, jag ser ju möjligheterna med att jag skulle kunna lyckas göra en sådan grej med RÄTT hjälp. Men nej, återigen när jag ber dem om hjälp ser de hinder. Nu lägger jag egentligen inte all kritik mot just denna person som kom idag, detta har hänt förut att de inte har "tid" för att hjälpa mig och kritiken vill jag egentligen rikta till de som sitter högre upp likaväl som de som kommer.
 
Jag blir bara så trött, hela dagens planering blev omvänd och tillbakadragen. Har samlat mod nu i snart tre timmar och funderar på att dra mig in till stan, fast jag egentligen inte vet om jag klarar av det. Dock är väl skillnaden att det tar inte mer än fem minuter in till stan, så får jag panik är det närmare hem. Jag är i behov av nya kollegieblock och även en mindre billigare skrivbok. Ska ju skriva matdagbok men jag har i ärlighetens namn ingen egen bok för det. Tänkte att ett kollegieblock har jag ju alltid haft men nej så var inte fallet just nu tydligen.
 
Fick meddelande om att mina elevers bomberjackor kommit från Ellos, tänkte att tar jag mig bara till stan så kanske jag kan ta bussen bort till Ica och hämta ut dem idag. Bussen går bra, jag älskar bussen, när jag sitter på den behöver jag inte tänka på hur tung jag är, hur tungt livet är. Man kan bara sitta och vaggas med...
 
Imorgon ska vi på utflykt, vi har ingen aning om vart, de hade hyrt en bil så vi får se var vi hamnar. Jag är livrädd för att hamna på fel plats i bilen bara. Eftersom vi kan bli sex personer tänker jag att det inte är en vanlig normalstor bil. Då är risken mindre för att hamna i mitten alternativt bakom föraren där man riskerar se sig själv i förarens backspegel.
Fredag kommer det lite pengar och jag ska äntligen hämta ut nya linser *yay* och sedan behöver jag få handlat lite frukt och grönt hör och häpna! Men den som säger att det är billigare att äta nyttigt kan slänga sig i väggen, för det är det verkligen inte.
 
Ska göra en seriöst försök till att ta mig utanför dörren, sedan om det händer på en kvart eller om några timmar får vi se.
 
Mysigt i helgen.
 
Minna kör "Sunday mood".
 
"Var är min tallrik med käk hörru!?"
 
Till top