Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Om väder, vind och lite mens

Permalink0
Alltså precis som majoriteten utav Sveriges befolkning önskar jag att våren äntligen ska komma snart. Är så himla trött på snö, slask och halka. Dock får jag väl säga att det inte har varit så kallt mer än en till två dagar i taget och det är jag tacksam för.
Fått en massa saker gjort idag tack vare att jag tog beslutet att ta bort skolan för några veckor, det var inte min tid just nu utan vi kommer lägga in det senare i vår.
Jag håller på och vänta på min mens som jag inte haft sedan mitten utav januari, jag märker att den är ju på gång, springer på toaletten minst en gång i timmen och när jag behöver gå så behöver jag gå nu. Inte om fem minuter när jag kommer hem utan NU! Dessutom hugger det på höger sida och jag är sjukligt sugen på choklad, inte som jag är normalt sett utan får jag inte choklad är jag nästan beredd att begå mord. För inte så längesedan var jag rejält irriterad vid minsta lilla grej, ja alla typiska tecken för en kvinna som ska ha mens. Inte så att jag ser fram emot skiten men det är ju så skönt efteråt, när man i en veckas tid kan vara utan jobbiga "mens-symtom". Sedan börjar det om igen, månad efter månad, med eller utan blod det är lite olika, någon man/kille som har lust att byta? Dessutom kostar det pengar, ganska mycket pengar. Jag har faktiskt inget emot att betala för bindor/tamponger egentligen, MEN jag tycker det skulle vara en mycket mindre summa, typ 20 kronor i månaden.
 
Menssnack, det är ju internationella kvinnodagen som jag egentligen inte firar men jaja nu blev det lite tjejsnack ändå.
Än så länge har jag faktiskt inte gått fel när jag går hem, tänker efter tio år att man skulle fortsätta gå per automatik till gamla adressen men nej jag har allt hamnat rätt. På något konstigt sätt känns det fortfarande som om jag har min lilla etta kvar, att nycklarna fortfarande hänger där i hallen, att jag fortfarande måste bort dit och städa den. Det här med avslut och att avsluta i huvudet, mentalt är väldigt viktigt för mig. Fast jag känner mig samtidigt hemma här i mitt nya hem, som om jag bott här minst ett halvår. Jag tror att Minna älskar detta nya stället, så mycket mer space att springa på. Många fler ställen att chilla på och antagligen inte alls lika mycket obehagligt oljud utifrån. Så vi trivs bra här även om jag har en konstig känsla av att inte ha något avslut på det gamla. Det kanske är bra, att inte ha utflyttningsfest eller gått runt länge och bli nostalgisk, att endast lämna och börja om på nytt, låta minnet sakta men säkert flyta bort dag för dag. Vem vet?
 
Nej nu måste jag på toa, nu nu nu!
 
Hittade tre små krukor på Interflora idag, så äntligen blev jag nöjd med hur jag vill ha dem :-).
 
Jag saknar fortfarande att ha lockigt hår jämnt, kanske att man ska göra en permanent igen??
 
 
Packad och klar för veckans sista danslektion.
 
Yes man kan ha mössa inomhus, but don´t tell your parents!
 
Är ganska stolt över att kunna komma såpass långt ut i split när jag egentligen är stel som ett kylskåp just nu. Tänk om jag stretchade mer då hade jag klarat hela vägen!! Kanske skulle göra det som ett mål?
 
Måste dock lära mig att att vrida ut bättre (hälarna fram och knäna bak).
 
Jag försöker inte se uppnosig ut, försöker hitta en vinkel där mina två påsar under vardera ögon inte ska synas lika mycket ;-).
 
Till top