Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Måndag 21:a Mars 2016

Permalink0
Sitter med en blöt inbakad fläta och känner mig ändå lite stolt över att jag orkade duscha och tvätta håret nu efter dansen. Jag har änna varit trött fysiskt och idag tog jag med datorn till dansen för att visa bilder för en utav grupperna, vilket gjorde att mitt bagage som jag burit runt på var extra tungt.
Nu sitter jag och väntar på att Ett herrans liv ska börja och efter det tänkte jag försöka gå och lägga mig. Det är en tidig och psykiskt jobbig dag som väntar imorgon. Ska till sjukhuset och träffa läkare, samtalskontakt och en massa andra myndigheter som ska sitta och försöka baka ihop något som de tidigare sagt inte går att baka ihop, intressant...
 
Minna har nog haft en okej födelsedag, vi myste på morgonen då hon kom och väckte mig två timmar innan alarmet skulle göra det. Sedan åt vi både frukost och lunch tillsammans, ja matte åt människomat och Minnisen åt kycklingmousse of course! Sedan har hon legat på min säng och matte drog upp persiennen och en lite glimta sol har hon nog lyckas fånga. Sedan har hon varit lite arg att matte varit borta sååååååååååååå länge på eftermiddagen och kvällen, men det får vi väl ta igen nu ikväll!
 
Nu har jag en lektion kvar innan även jag tar påsklov ifrån dansen iallafall, det ska bli skönt för psyket om inte annat.
 
Blåa tassar.
 
Olika tassar. Folk som känner mig vet att jag bara inte klarar av olika sockar!! Om det så är två vita men så har de olika längd eller mudd där uppe så får jag panik. Men idag gör jag en grej utav det. Det värsta är ju att jag måste ha en sådan dag till då jag har ju en utav varje till som måste användas innan jag tvättar, annars står jag där och inte kan matcha :-O.
 
Minna skulle säkert "rocka sockarna" om hon använde sådana!
 
Idag fick jag mitt "aldrig ensam" armband jag beställt från hemsidan med samma namn, så fint.
 
Till top