Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Lördags vågor

Permalink0
Har total "fuckat up" min stackars mage just nu, den är som en spärrballong efter all havre jag matat den med de senaste dagarna. Jag får ju skylla mig själv men stackars mage liksom. Gång på gång försöker jag att testa just havre då det är så många som säger att nej havre är inte gluten, isåfall är jag gluten OCH havreintollerant!! Annars har maten gått mycket bra, ätit mer grönsaker de senaste veckorna än vad jag gjort i hela mitt liv tror jag. Dock är det mina grönsaker, kalla aldrig tillagade om man bortser ifrån champinjonerna och böngroddarna. Jag tycker inte det är gott och jag blir inte mer mätt men det kanske kommer senare vem vet.
 
Idag vaknade jag tidigt vid 08.00, allt innan 10.00 är tidigt. Tänkte tvätta håret men jag tog ur inbakade flätor igår och fick vågor i håret och jag kunde bara inte ta bort dem med en dusch idag. Så det fick bli torrschampo ytterligare en dag.
Det fick bli lördagsfrukost idag så istället för riktigt grovt bröd blev det en tekaka med ost och gurka, två kiwis och ett glas med apelsin/hallon juice.
Det fick bli en promenad till stan för att hämta ut mina linser, och sedan smsade jag Becca och hon skulle också en sväng på stan så möttes upp gick till loppisen och sedan tog vi en syndig fika på Espresso House.
Efter fikan delade vi på oss och jag gick till Kicks för att få min "colour ID" på foundation gratis, det är ju lite lyxigt att få någon som lägger ens basmake-up. Hon använde en Dior foundation och den luktar så gott! Först blev hon lite sur för att jag inte hade kommit dit helt utan smink, men jag sa att jag hade inte planerat detta och att jag kan ju komma tillbaka en annan gång. Det är ju dem som förlorar på det egentligen för då köper jag ju absolut ingenting. Men hon gick motvilligt med på att jag kunde sminka av mig, alltså så mycket bas har jag inte att man inte med en pad kan ta bort det ganska snabbt.
 
Tror jag har hämtat mig från gårdagen, men känner mig ändå stundtals helt slut i huvudet just. Det var en urladdning och om man ska se något positivt är det att man efteråt får känna någon typ utav känsla av lugn. Om så bara för en kort stund.
Nu ska jag skriva klart här sedan tänkte jag börja med lite middag (har redan ätit upp mitt lördagsgodis, magen är ännu argare på mig!!) det blir fläskkarré med pasta, försöker ju få in både fågel, fisk och (mittemellan) gris/nötkött i kosten. Nu vaknade Minna också hörde jag, då kan jag kanske få sällskap i köket.
 
(Bilderna är dock tagna innan jag gick ut idag, alltså jag själv som gjort sminket.)
 
 
 
 
Till top