Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Inredning

Permalink0
Ibland kan jag tycka att det har blivit så snevridet inte bara hur vi människor ska se ut utan även hur vi ska bo. Nu läser jag en del toppbloggare, och viss inredningsmagasin och dessutom ser en del youtubers housetours, det kanske inte är konstigt att man ibland mår dåligt över hur man tidigare har bott.
Jag har nog ändå alltid varit så himla glad för att ha haft ett relativt högt standard på mitt boende, jag har haft tak över huvudet och jag har kunnat få bo själv. Jag har aldrig drömt om att äga hus det är inte min grej, då vill jag hellre satsa på en större lägenhet ganska centralt. Nu har jag ju tagit ett steg och fått en större än den jag haft tidigare i nästan tio år. Sedan är ju drömmen och slutmålet att kunna få råd till ytterligare en större, men det ser jag mig om tio-tjugo år tidigast, kanske senare ändå.
 
Idag monterade jag upp på egen hand ett litet avlastningsbord som jag ska ha i hallen, det var lätt, det kan jag säga nu i efterhand, men för mig är det ingen självklarhet att bygga ihop en möbel själv. Sedan har jag bytt ut min antennkabel och suttit och tejpat upp den mot listerna så den inte ska ligga ute på golvet alls. Det blir riktigt bra tills tejpen kommer att lossna!
Sedan har jag gått runt i min lägenhet och bara njutit, det stora sakerna är nu på plats, det är en Maskroslampa som ska upp som jag behöver hjälp med. Annars har jag just nu grunden, min nya bokhylla som jag inte har fyllt än, jag vill inte ha en massa böcker utan tänkte mer ha den för att varva böcker och inrednig. Mitt barbord är så himla nice att sitta vid.
 
Just nu är mitt hem så som jag vill ha det, okej det är lite småsaker som ska till här och var, handdukar, en ny väckarklocka, en herrbetjänt, en ny badrumsmatta och skohylla med mera. Det är så här jag känner att det är mysigt och hem hemma för mig.
Jag behöver inte ha allt i vitt och grått och en valfri metalfärg och sedan inget mer. Jag vill kunna leka runt med färger och olika saker, kunna ha några fina ballerinanallar för det är det jag brinner för. Måste allt se så vuxet och sterilt ut!!?
Jag tycker ändå att jag har skalat av en hel del, måste skala av mig alla toppmänniskor och deras inredningar i deras lägenheter. Så länge man har relativt rent, alltså inte gamla matrester sedan veckor tillbaka eller slänger saker och kläder hur som helts överallt hela tiden, så är det enda som är viktigt det är att du trivs med just din inredning.
 
Jag och Minna trivs!

Jag bäddade nytt igår, jag manglar inte mina kläder! Charmen sitter väl i skrynkorna!
 
Minna var mycket misstänktsam mot påskägget....
 
27:e mars och det blev julmust på påskbordet!
 
Mitt nya avlastningsbord passar perfekt. Där ska jag lägga sakerna jag ska få med mig i väskan och så jag ser att allt kommer med. Eller när jag kommer hem kan jag lägga av mig små saker där och sedan ta av mig jackan.
 
Till top