Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

En lördag full utav energi

Permalink0
Okej, uppladdningen har börjat inför den stora finalen ikväll, med nystädad lägenhet och en bra matdag kan det väl inte annat än bli bra? Jag vet inte om jag någonsin varit med om att ha så många bra låtar i den stora finalen och jag har svårt att bestämma mig för en storfavorit. Dock har jag två som jag inte vill ska vinna och det är Oscar Zia med "Human" och Boris René med "Put Your Love On Me", alltså båda låtarna är okej men jag får ingen riktig känsla ändå för dem. Sedan tycker jag också att Mollys låt är aningens för tråkig för att få vinna. Detta gör att det finns nio av tolv låtar som jag skulle kunna acceptera vinner mer eller mindre, jag hoppas det känns så även efteråt också.
 
Jag har legat mer eller mindre i sängen i tre dagar, haft datorn på en pall bredvid och låtit svenska farser gå bara för att slippa tystnaden. Det har varit folk och ringt på min dörr och tvingat sig in, släpper jag inte in dem hotar dem med att ringa polisen, och jag orkar bara inte!
Så det kanske inte var konstigt att jag var som en Duracellkanin i morse. Gjorde iordning en stor frukost, jag städade hela lägenheten och fick gjort mig iordning för en tripp till Torp.
 
När jag kom hem ifrån Torp gick jag och sorterade sopor för första gången, låter ganska simpelt men det är stort för mig. Sedan satte jag igång med middag, hade tänkt fiskbullar idag men nej jag hade ju köpt hem kyckling från COOP så det blev en helt annan grej, en bättre grej!
Har fotat lite saker som jag köpt på Nille den senaste tiden, alltså jag älskar den affären just nu. Tycker faktiskt Hemtex blivit alldeles för dyra på sitt sortiment och Nille har mycket mer att välja på.
Är inne i en rosa period just nu och när jag väl är inne på en färg går jag all in, det finns inget mellanting liksom. Fast jag har försökt i vardagsrummet där jag kör på en hel del grått men även mässing. I köket kör jag även på lite blått iblandat med det rosa. Är på jakt efter en go, fin och fluffig badrumsmatta i rosa, får se om jag hinner investera i en innan jag byter färghumör så att säga.
 
Ikväll är föresten Arvingarna i stan, dock var biljetterna dit för dyra tyckte jag så det får bli en annan gång. Dock var detta mer än bara en vanlig after work spelning med lite prat och hemlisar som jag förstod det, men men får trösta mig med att jag kan dega i mina mjukisbrallor i soffan framför Mellofinalen istället.
En annan sak är att om drygt en vecka fyller Minnisen år, hela sju år blir min lilla busfia!
 
Frukost, ägg, ostsmörgås och en smoothie med mycket färska bär och frukter.
 
Minna satt och kollade på fåglarna medans matte diskade.
 
Ser ni Hacke?
 
Inför Mellofinalen! Älskar att det finns minipåsar (40g) då behöver man inte välja emellan ostBÅGAR och chips.
 
Min gigantiska middag med kyckling ifrån COOP <3 <3 <3
 
Här om dagen investerade jag i nya grytlappar och vante ifrån Nille.
 
Allt ifrån Nille. Påsken är ju en väldigt kort högtid men en kanin brukar jag alltid investera i. Sedan var det rosa ljusägget på halvapriset 15 kronor så då tyckte jag det kunde vara passande.
 
Hittade en burk där jag tänkte lägga min ljusslinga, funderar på att ha den i sovrummet det blev jättemysigt!
 
Till top