Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

En kväll avstämning

Permalink0
Tyckte de sa att det skulle vara sista avsnittet utav "Ikväll med Ylvis" idag och jag vet inte hur man ska överleva resten utav våren?! Nu har visserligen "Gympaläraren" börjat och den serien har blivit min favorit (går på SVT1 på tisdagar, eller på webben) men annars har Ylvis allt varit bäst.
Kom mig ut idag efter några timmar, fastnade framför livesändningen med att Breivik stämmer norska staten, vilket är helt absurt. På ett sätt vill jag inte intressera mig alls eller skriva om det då han inte borde få mer uppmärksamhet men av någon anledning är det så sjukt att jag inte kan låta bli.
 
Fick köpt mig ett mindre skrivblock och ett större, intresseklubben kan anteckna detta. Fick hämtat mina scenkläder och sedan kom jag hem för att laga riktig mat. Har märkt att jag nu för tiden lever på kyckling och fisk, försöker dock att pendla emellan dessa. Imorgon kanske det får bli bacon och nudlar, sådär dagen innan löning, fast det tycker jag är gott så det gör mig ingenting.
 
Imorgon blir det enda dagen i veckan för sovmorgon, idag skulle jag upp klockan 08.00 fast jag vaknade 06.45 och var klarvaken. Jag låg ändå kvar i sängen försökte somna om, det gick sådär i en timme sedan totaldäckade jag och alarmet väckte mig irriterande nog klockan 08.00. Kanske därför jag varit så trött idag, fick ta ut linserna redan vid middagstid för jag lyckades inte hålla uppe ögonen med dem i.
Utflykt också imorgon som sagt och jag är lite orolig för hur jag ska lägga upp matschemat. Äta tidig lunch innan klockan 13.00 men då "får" jag inte äta något större på resten utav dagen, eller äta en sen frukost och försöka hålla mig till klockan 17-18 innan jag får i mig riktig lagad mat? Ja, jag vet inte...
 
Dags att tvätta av sig sminket och mysa framför Ylvisbröderna, framförallt Bård <3 <3 <3!
 
Idag blev det färsk ananas som mellanmål, fyndade för 10 kronor på Tempo.
 
Till top