Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

British Rose

Permalink0
Tänkte egentligen inte ta kort på mina fynd idag då det blir så tråkigt utan dagsljus men jag kunde tydligen inte hålla mig ändå.
Skulle upp till min pappa och käka tårta idag men hade lite tid på stan innan jag skulle ta bussen.
Tog mig hela vägen upp till torget och presentbutiken "Himla Fint", letade i första hand efter en tredje kruka/lykta/vas till min minikaktus, men just mässing och miniformaten existerade inte riktigt i denna butik just nu. Dock hittade jag andra lyktor med fina fjädrar på som jag gärna hade köpt om jag haft råd!
 
Sedan gick jag till The Body Shop, fick presentkort där när jag fyllde (september) men det finns så mycket där att jag inte kunnat bestäma mig tidigare. En bronzer har jag köpt där sedan tidigare som jag använder dagligen och tar slut emellanåt. Idag hittade då jag äntligen lite som jag bara inte kunde motstå, nämligen deras nya lansering British Rose. Dessutom var det 25% rabatt om man köpte tre produkter så när jag valt body buttern och shower gel passade jag på att köpa min face mist E-vitamin (om jag inte minns helt fel) som är den bästa ever! Dessutom fick man en liten body butter på köpet och där valde jag en i doften Pink Grapefruit.
 
Nu ska jag ta mig en väldigt sen äggsmörgås och se klart på veckans höjdpunkt: Ikväll med Ylvis!
 
 
 
Allt detta fick jag för mitt presentkort!
 
 
Till top