Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

#uss16

Permalink0
För en gångs skull är jag faktiskt sjukt trött så det får bli ett megalitet kort inlägg. Har varit på Uddevalla Solid Sound, på en vanlig sommar torsdag. Det har varit väldigt lagom med det mesta, lagom mycket folk, lagom väder och ganska lagom bra musik. Jag hade verkligen viljat se Norlie&KKV imorgon men som det ser ut just nu blir det inte så. Det är nästan så att jag är så desperat att jag funderar på att gå dit ensam, fast jag vet att jag nog inte pallar det.
Idag var väl det stora namnet Thomas Stenström som kommer ifrån Uddevalla och har gjort den stora hiten "Slå mig hårt i ansiktet" och det var också den enda jag kunde sjunga med i. Fast han hade en del andra bra låtar som man nog kommer undersöka när man har lite tid över.
 
Vi köpte tre cider under kvällens gång och jag tog en god thaikyckling med ekologiskt ris, och fick till och med äta ur en såndär lyxig kartong, jag vet inte men jag tycker det är så mysigt.
När området nästan skulle stänga drog vi oss hemåt och gick förbi McDonalds och köpte en McFlurry med daim det är lite nostalgi för sådana har jag inte käkat sedan jag var tonåring nästan.
 
Jag var sjukt nöjd med min sminkning idag och det är så synd att jag aldrig kan lyckas ta bilder där sminket faktiskt syns. Men men JAG vet att det blev väldigt snyggt man får väl bära med sig det....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top