Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Snart ska jag sova men först några rader...

Permalink0
Har idag suttit vid en symaskin för första gången på nästan 20 år, vilket var helt sjukt nervöst. Jag skulle producera en kasse och jag fick problem direkt med att tråden inte var trädd, när jag äntligen lyckats få igång maskinen tar min undertråd såklart slut. Bara att be om hjälp återigen. Man fick läsa om och om igen för jag hade verkligen ingen aning om hur man går tillväga. Kände mig väldigt vilsen, och nej jag är inte nöjd med resultatet, mer än att jag tycker tyget var fint.
 
"Bibliotekskasse 2016"
 
Annars har jag varit på sjukhuset förra veckan, blev kvar där cirka fem dagar. Och Minna har fått vara på sitt hotell, där hade hon fått sig ett bad men hon totalvägrade tydligen torken!  Men nu när jag och Minna kom hem har vi borstat pälsen till Minnas glädje flera gånger om dagen. Har till och med fått klippt klorna, och torkat ögonen lite extra.
Fast hon har sovit i den öppna transportburen som står kvar nere på golvet några dagar till, fast mest sover hon brevid mig i sängen.

 
 
 
 
Jag ser ut som en zebra nu, Zebraflickan eller en flicka som slagits med en tiger, det är tydligen ett tips på hur man ska förklara för yngre barn. Men jag vet inte... Jag är bara trött på att behöva vara hemma, behöva vakna upp och må psykiskt dåligt och det finns inte ett skit du kan göra åt det. Kommer inte ihåg om jag fortfarande orkar att bry mig?
 
Tidningar för att få tiden att gå när man är så gott som inlåst.
 
Minna är så extra mjuk nu när hon fått badat och jag har lyckats att få bort tovorna och hon ser ut att vara nöjd över att få vara hemma utan en massa andra galningar runt omkring. Bara hon och matte, mycket kammning och mycket vilja sitta i famnen.
Nu har vi det så varmt när vi ska sova så jag sätter igång fläkten på högsta och låter den stå i sovrummet, plus att jag lagt in mitt täcke i kylskåpet i hopp om att kunna somna snabbare. De senaste veckorna har jag sovit mellan 2,5 timmar till 4 timmar varje natt och mitt zombiehuvud är right on! Men dags för sängen nu!
 
Min söta flamingopyjamas från Cubus!
 
Till top