Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Mina känslor är mina känslor

Permalink0
Varför kan man inte kontrollera vad man ska känna? Jag har inte känt såhär på tio år och för en gångs skull är det inte negativa känslor. Samtidigt som en liten varningsklocka alarmerar om att detta kan vara för bra för att vara sant. En sak i taget, två dagar kvar, hur överlever man längtan?! Vill skriva så mycket mer men det kanske man får ta i sin vanliga dagbok (som jag just nu inte ens har).
Jag frågar mig varför jag håller på att bromsa upp mina positiva känslor, om det är såhär jag känner just nu så måste jag vä få "gotta" mig i dem så länge det varar. Blir fallet verkligen så mycket längre och kraschen så mycket hårdare bara för att man njuter av glädjande känslor, om man sedan skulle misslyckas? Känner man sig dummare för att man gått runt och varit lite lycklig och sedan fungerar det inte. Ibland tror jag att folk går runt och tänker "vad dum hon är som tror att nu kommer det ordna sig". Det är väl mina inre demoner som tror att folk tänker elaka saker om mig?
 
Nu kommer Minna och klättrar på mig för hon vill ligga på min ena arm när jag sitter i sängen. Imorgon ska jag vara med på en avslutning och jag är rädd att det ska vara en massa mat inblandad.
Snart är det midsommar och det ska bli riktigt uselt väder, MEN jag tänker banne mig ha klänning!! Sedan kanske att man tar med ett par byxor till kvällen, men nej jag tycker att klänning det hör till. Just nu siktar jag på en vit med röda blommor, ganska enkel model, vita cykelbyxor, en röd hoodie-tröja och kanske jeansjacka. Sedan har jag en fejk blomkrans i rött och vitt. Har eventuellt ett annat alternativ också, som plan B liksom.
 
Igår fick jag tvättat efter typ två månader, vilket kändes väldigt skönt efteråt, och även slängt grovsopor. Idag har jag mailat chefen, jag har äntligen diskat och lagat min dammsugare. Det händer en del när jag inte har en massa annat runt om.
Sedan har jag tittat på matcherna Island är vidare och ska spela emot England vilket jag tycker är skit! Sverige åkte ur idag och det blir sorgeband imorgon. Spanien ska möta Italien och den matchen måste spanjorerna bara vinna!!
Nu är det dags att sova! Buenas Noches!
 
Min nya köksmatta, den blev riktigt snygg.
 
Till top