Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Midsommardagen 2016

Permalink0
Klockan är strax efter 11 och jag har varit uppe mer än en timme och det är midsommardagen. Jag hade nog kunnat legat kvar en stund till men jag har lite "småpiff" att ta tag i här hemma. Har för andra morgonen i rad gjort frukost med bland annat ägg och smoothie (intresseklubben better anteckna liksom).
Det liksom är dubbelt inom mig, försöker hålla mig kvar i verkligheten medans en väldigt stark kraft inom mig inte alls vill hålla sig här. Det kan bli lite utav en "ödesdag" idag. Många säger att psykisk ohälsa är inget man ska skämmas för och man ska plocka fram det mer i samhället. Egentligen skäms jag inte, men jag är rädd för att vissa inte ska kunna hantera det. Någon gång man stött på någon som säger att synliga ärr inte är något man ska gömma och sedan visat spytecken så fort hen såg det på riktigt så att säga. Dubbla signaler.
 
Det är mycket som har hoppat fram och tillbaka känslomässigt den senaste veckan, har liksom inte kunnat koncetrerat mig på varken nutid eller framtid. Det har varit på gott och ont.
Gårdagen spenderade jag med att först spendera fyra timmar på att göra mig iordning (helt sjuk I know), sedan åkte jag hem till min mamma där även min mormor var på besök. Vi åt, jag plockade blommor och hälsade på en massa sötnosar. Lite senare åkte jag till min pappa där jag var fram till sista bussen gick vid halv tre på natten. När jag kom hem var det bara att tacksamt ta ur mina linser och tvätta av sminket, satte igång datorn och somnade till en fars.
Är så glad att de hade fel om vädret, även om det inte var något gott somarväder så höll sig regnet borta mestdels utav dagen och kvällen.
 
Funderar på om jag nu inte har energi till att ta tag i sakerna jag vile få fixat här hemma!
 
Gårdagens frukost var inte så fin men jag är så nöjd varje gång jag fixar frukost och sitter ner och äter den!
 
Minna ville vara med på bild.
 
Haha jag har aldrig haft tio lite längre naglar och nu tänker jag njuta så länge de håller, så det är förklaringen till att min hand är med på bild!
 
 
 
 
Midsommardukningen på altanen hos mamma.
 
Plockade sju sorters blommor.
 
Vi hade påhälsning vid dammen.
 
Hos min pappa hittade jag en annan sötnos liggandes nedanför balkongen.
 
 
 
Till top