Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Måndag 27:e Juni 2016

Permalink0
Alltså man bör verkligen inte kolla på skräckfilm mitt i natten, hjälp vilken natt jag haft! Först såg jag "Conjuring" den har jag sett förut men jag har glömt vad den handlade om, sedan såg jag tvåan och även om den var lite långsam här och där så ger den ju effekt för en som tror på andar och demoner, och man ser den mitt i natten. Men jag får skylla mig själv, var bara så uttråkad, kunde inte somna och hade inget annat intressant att titta på.
 
Har ändå fått mina 6-8 timmars sömn då jag kan sova på morgonen, vaknade runt klockan 9, ville egentligen sova längre så att min dag inte blir för lång men det gick inte. Istället tog jag mig upp, hoppade in i duschen och sedan ställde jag mig och kokade ägg och gjorde frukost. Satt till och med i köket och åt, samtidigt som jag såg på senaste avsnittet utav Keeping upp with the Kardashians. Fick en mindre chock vid halv tolv när jag inser att det inte kommer någon mer Hem till gården under sommaren, det är uppehåll. Grät en skvätt inombords...
 
Ikväll är det två superviktiga matcher, Spanien-Italien och England-Island, jag vet inte om jag ska se dem. Ska nämligen få besök, fast hen älskar också fotboll så det är nog troligt att det står på. Blir roligt isåfall att för första gången få titta på fotboll tillsammans med någon som man kan prata om vad som händer på planen. 
Igår gick ingen utav de tre lag jag hejade på vidare, och tar inte Spanien och vinner över italienarna går jag nästan under!!
 
Igår kom en ny från boendestödet och Minna la som vanligt in charmoffensiven på max, det brukar gå hem och folk klappar som galna en lång stund, då njuter det lilla livet vill jag lova.
Nu tänkte jag försöka platta detta trasselsudd till hår och sedan även kleta på lite makeup i ansiktet så man ser lite levande ut inför kvällen ;-).
 
Minna diggar den nya köksmattan.
 
Till top