Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Insomnia som vanligt

Permalink0
Och där slog klockan över till midnatt och det är torsdag. Har varit hemma nästan hela dagen, hade sovit två timmar natten innan och försökt somna i fyra-fem timmar, när larmet tjöt klockan 06.30 insåg jag att nej jag kommer inte klara av att ta mig iväg. Gjorde ett försök dock och gick upp, tvättade mig snabbt under armarna, skvätte lite vatten i ansiktet och kollade snabbt i spegeln och såg att mina ögon var helt svullna. Inte farligt svullna men sådär som de kan bli när man inte fått sovit. Det är väldigt svårt att sätta in linser så det hoppade jag över. Mitt i natten när jag först hade legat och vridit mig i sängen några timmar så gick jag istället upp och la mig i soffan. Så jag har sovit i min soffa de få timmarna och det känns i rygg och nacke.
 
När jag var klar inne på toaletten satte jag mig i soffan återigen, och där ifrån kom jag inte längre. På något sätt lyckades jag hålla mig vaken till klockan 08.00 då jag kunde ringa och säga att jag inte kommer idag.
Sedan däckade jag tre timmar, resten utav dagen har jag bara suttit i ett vakuum. Lyckades dock laga lite mat ganska tidigt på dagen.
 
Imorgon finns det ganska många planer inplanerade två helt okej saker och två skitjobbiga saker. Men jag vet inte om jag har psyke för alla sakerna och imorgon kommer jag antagligen få ha jobbiga diskussioner med mig själv.
Anledningen till att jag inte gått och lagt mig än är att jag är inte såpass trött än att jag kommer att lyckas somna inom de närmsta timmarna och jag klarar inte av en upprepning utav gårdagens natt!
 
Hittade ett gigantiskt hål på undersidan utav min socka och efter en stund förstod jag att det var på grund utav att jag även hade ett gigantiskt stort hål under ena min sko också. Så nu har jag fått ta fram mina sista par vita tygskor, och hoppas de håller en månad eller två.
 
Jag är så kär i denna ringen, den finns även i rosenkvarts sten som också är jättefin. Jag skulle vilja ha halsbanden ifrån Mollys nya kollektion också, jättemycket fint!
 
Äntligen fått lite naglar!
 
Idag har vädret varit helt crazy, en liten stund tittade solen fram och det gillade Minnisen!
 
Till top