Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Galen helg på Solid

Permalink0
Har haft en smått galen helg med hur mycket som helst som har hänt, har knappt sovit men varit så trött att jag inte kunnat hålla ögonen öppna emellanåt. Bästa dagen för på Solid Sound för mig var nog fredagen av två anledningar Norlie&KKV och en ny "bekantskap". Fast jag tyckte både torsdagen och lördagen rockade.
Många kan nog känna igen sig att när man varit ute på festivaler med mycket folk och man kommer hem så är man naturligt lite tröttare än vanligt. Men jag känner att jag har tagit in så många intryck att min hjärna måste stänga av. I helgen har jag kunnat göra det med att kolla på hela "Orange is the new black" säsong 4.
 
fredagen på dagen var jag även ute på Torp där TheBodyShop öppnat och skulle utnyttja att jag fått pengar att handla för där, när en tjej kommer fram och frågar om hon inte kunde få sminka mig. De kör väl så nu med kunderna så att de kan få göra reklam för sitt smink.
Först skulle hon bara göra en bas, men sedan frågade hon om hon inte kunde få göra lite contouring också. Sedan ville hon göra ögonmakeup och ja sa tacksamt bara ja. Hon sa att jag hade väldigt "makeup vänliga ögon" vilket är någonting som jag själv också tycker att jag har, så det var trevligt att någon sa det.
Det var ju rena turen att min syster kunde gå med mig på fredagen, då jag redan var sminkad, på Solid. Tänk om jag inte fått med mig henne då hade jag inte heller träffat den nya "bekantskapen", lite sjukt att tänka så.
 
Fick min mens dessutom i torsdags, och mer normalt är att första dagen kommer mycket lite och sedan eskalerar det dag två och tre, men nej inte denna gång. Det var som störtflod hela kvällen och så har det också varit fredag och lördag, of course, innan det lugnade ner sig igår. Det som är ännu jobbigare än själva mensen i sig är att det känns som om man gått upp fem kilo, man är så plufsig att man bara vill spy. Jag märker redan idag att det är mycket lugnare i kroppen, inte att man gått ner fem kilo men man är ändå lättare i kroppen.
Killar ska bara veta vilket litet helvete man har som tjej/kvinna när det kommer till mens, det är inte bara pms det är tio saker till!
 
Jag har fått upp öronen för lite ny musik och just nu kör jag Norlie&KKV´s "En flaska till" på repeat!
Det är konstigt men jag kan sitta i soffan eller stå i köket och greja på kvällen och vara hur trött som helst men så fort jag gjort mig iordning och satt/lagt mig i sängen så blir jag pigg igen. What´s up with that!?
Minnisen ligger nedanför mina fötter och nu ska jag leta upp något på Youtube och släcka ljuset och göra ett tappert försök ändå att få somnat!
 
Sminkningen från TheBodyShop
 
 
 
 
Fredagens outfit
 
 
Norlie&KKV
 
'
 

 
 
Är inget fan utav Miriam Bryant som uppträdde på lördagen men jag älskar "Allt jag behöver".
 
Till top