Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

2016

Permalink0
Tycker inte det är vettigt att man ska behöva sitta och vänta på en myndighet eller tjänst som ett boendestöd i över 20 minuter, kanske de inte ens dyker upp för fjärde gången vad vet jag? Nu är det så att jag vet, att jag kanske, eventuellt är en aningens extra (:-P) petig när det gäller jag tider, men har man stämt träff och inte dykt upp på tre gånger anser jag att man för tusan ser till att vara i god tid den fjärde. Fast å andra sidan hade man inte tänkt att dyka upp alls so why even bother?
 
Har inte så himla mycket annat för mig det är inte det, men det handlar om att jag kan inte slappna av när jag vet att någon ska komma hem till mig. Jag kan ju förbereda mig i dagar både mentalt/psykiskt och städmässigt, därför hatar jag när någon säger "jag dyker upp om en halvtimme". Jag är inte förberedd!! Samtidigt kan jag inte säga vad jag mentalt och psykiskt förbereder mig på... Jag får hjärtklappning utav ringklockan eller om någon knackar på min dörr. Min puls går upp till 200 och jag börjar skaka, detta även om jag VET att någon kommer och jag känner personen. Därför står jag oftast fem minuter innan uttalad tid och försöker se personen komma, följer dem med sinnet upp för trappan eller hissen, och kollar i titthålet när personen ringer/knackar på dörren. Antagligen har väl denna rutin uppkommit på grund av obehaget utav just ringklockan eller knackning. Denna rutin gjorde jag även när jag var barn, jag kommer ihåg på Kantatvägen hur ofta jag stod i fönstret beredd på när folk skulle komma. Jag minns hur den tunga dörren till gången lät mycket och jag minns hur jag stod och lyssnade på fotstegen som ekade, och sist titthålet för att se personen. Antagligen trodde man väl att det bara var en förväntansfull unge som stod och kollade på födelsedagar och jular, men nja det var nog mycket annat som spelade in också. Jag var fruktansvärt rädd för vår dörr i gången, som sagt den var tung och när den öppnades eller stängdes ekade det så högt.
 
Nu har det gått en tre kvart sedan dem skulle varit här och jag har lagt ner projektet, eller försöker lägga ner det iallafall. Det är januari 2016, har redan gjort en ny mapp med det namnet men än så länge inte tagit några bilder detta år och kunnat lägga där i. 
Ser på hockeyn, vet dock inte hur länge jag kommer klara av det, Sverige mot Finland är ju ganska ruggigt! Man tittar väl till Finland gör mål, gör dem det får man börja zappa. Nu gjorde Sverige ett mål så då kan man ju titta så länge Finland inte gör två mål. Alltså det borde vara olagligt att lägga reklam mitt i matchen, flera gånger dessutom!!
 
Julafton i en hiss.
 
 
Minna fick julklapp!
 
 
Mammas julklapp, å då är det inte tomten hon fick då utan ljuslyktan.
 
 
Mina julklappar, de flesta fightade jag till mig i julklappsspelet. De jag fick utanför spelet var: målarböcker och pennor till, parfymen från Ariana Grande (love it!), mascaran från L óreal (den bästa!), det rosa lilla ljuset och i den stora lådan ligger två vita kuddar som jag ska premiär använda i min nya lägenhet om mindre än en månad.
 
Jag har hunnit med fika på Espresso House, de hade slut på min favorit chokladboll så jag provade denna glutenfria cheescake med choklad och hasselnötter, och jag säger bara en sak: jag har en ny favorit!!
 
Köpte nya tulpaner innan nyår, lite vårfärger men vad tusan.
 
Till top