Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Söndag 28:e februari 2016

Permalink0
En och en halvtimme kvar utav februaris sista helg återstår, i övermorgon är det mars månad. Imorgon väntar redan tredje gången utav dansen, fast jag längtar tills det är över, mest bara för att slippa denna ångesten varje söndag till tisdag. Det brukar ju vara segt i starten, det är inte förens åttonde gången som man brukar känna att nu är det snart över. Vet inte riktigt hur det blir med uppvisning och så, vi är bjudna till att uppträda på Vänersborgs uppvisning och det blir isåfall andra året. Dock har jag en grupp som ska jobba med fler koreografier så det hade varit roligt om jag fick ihop alla mina grupper och nummer för att göra något. Funderar på Dansens dag den 29e april men jag vet liksom inte om jag har energi att ordna något och hålla i det alldeles ensam. Alternativt är ju om man även kör i danssalen. Får se, det är speciellt en dans som inte riktigt fungerar utomhus då det är slide på golvet med mera.
 
Annars startar ännu en väldigt jobbig vecka imorgon med mycket som jag inte vet om jag orkar att ta tag i. Massa måsten och läxor, ska typ läst ut en bok som jag inte alls ens har börjat med, fruktansvärt att bara öppna den. Jag har verkligen inte tålamod att sitta och läsa. Jag läser stycken om och om igen men varken förstår eller kommer ihåg vad jag läst. Det är frustrerande och skapar bara ångest, hatar när folk prackar på mig böcker, kan de inte bara inse att man har stora problem att kunna läsa och förstå. 
Egentligen är det likadant med filmer, det är väldigt sällan jag kan sitta stilla och kolla på en hel film bara. Antingen får jag ta pauser eller så har jag patiens på datorn som jag spelar samtidigt. Jag måste ha text på även om det är en svensk film, annars hör/förstår jag inte orden och meningarna som sägs. Ibland kan jag sitta och titta på film eller folk i verkligheten, ser att munnen rör sig men kan för mitt liv inte få ihop meningen de säger.
 
Försöker tänka ut när alarmet bör ställas imorgon, måste verkligen tvätta håret, att klä på sig har övergått till att kunna ta timmar på morgonen. Ibland kommer jag mig inte ens ut. Detta innebär att jag måste minst gå upp två timmar innan jag ska iväg och det är sällan jag verkligen får upp mig såpass. Det är skönt att slippa äta den gemensamma frukosten på måndagar och tisdagar så jag börjar en timme senare än de andra.
Jag längtar till onsdag eftermiddag då är det jobbigaste (vad jag vet nu) över, men nu gäller det att stålsätta sig och ta sig igenom tre dagar! Får väl se om inte den nya musiken jag skrev om igår ändå kan få mig peppad, speciellt på morgonen!
Buenas Noches
 
I veckan fick jag tre minikaktusar.
 
Idag hittade jag två ljuslyktor som jag tänkte använda som krukor, de kostade tio kronor styck men fanns inte en till så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Kanske hitta tre nya, och använda lyktorna till ljus, det blir väldigt fint sken med ett värmeljus i dessa.
 
Jag blev återigen väckt av detta söta lilla morgontrollet klockan 06.30 idag, och vi hade en kortare morgonmys stund.
 
 
Idag gick nog min ugnstermometer sönder, eller den ballade ur iallafall så det fick bli att gå på känn med kycklingen i ugnen (det är därför jag skurit så fult i den). Lite färgglad pasta, ägg och grönsaker till (äter alltid grönsaker medans jag lagar maten, därför en haluppäten morot bredvid). Vindruvorna som Minna nyfiket luktar på fick bli min efterrätt.
 
Till top