Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Min favoritmusik just nu!

Permalink0
Lördagsgodiset är intaget, Mellon är över för ikväll och jag har linser inne fast klockan är mycket vilket verkligen känns i mina trötta ögon. Jag som varit så duktig denna veckan och plockat ut dem tidigt på kvällarna. För att återgå till Mellon så tycker jag det har varit "rätt" låtar som gått vidare till final och andra chansen ganska rakt igenom.
Favoriter;
* Panetoz - "Håll om mig hårt"
* Molly Sandén - "Youniverse"
* Lisa Ajax - "My Heart Wants Me Dead"
* Wictoria - "Save Me"
* Robin Bengtsson - "Constellation Prize"
* SaRaha - "Kizunguzungu"
* Ace Wilder - "Don´t Worry"
Helt okej låtar:
* Oscar Zia - "Human"
* Frans - "If I Were Sorry"
* Albin & Mattias - "Rik"
* Samir & Viktor - "Bada Nakna"
* David Lindgren - "We Are Your Tomorrow"
 
Kan ju ha missat något bra nummer men dessa låtar är de som spelas på min Spotifylista just nu iallafall. Har saknat att ha riktigt goa låtar att spela sådär på morgonen när man gör sig iordning. Blev riktigt besviken på Rihannas nya album som alla prisat så högt den senaste tiden, när jag endast hittade EN bra låt. Okej det kanske finns låtar som kan höja sig men nu har jag tvingat mig själv att lyssna igenom hela albumet flera gånger och nej jag får ingen "feeling" alls. Den jag gillar heter "Consideration", dock använder jag "Kiss It Better" på stretchen på streetdancen men nja jag är glad att jag inte betalat dyrt för hennes cd!
Andra låtar jag lyssnar sönder just nu är Sia & Sean Paul - "Cheap Thrills" och Icona Pop "Someone Who Can Dance" de är riktiga partylåtar.
 
Idag tog jag en riktig sovmorgon, gick nog inte ens upp på toaletten innan klockan 12. Fast Minna hade kommit och väckt mig redan vid 07.00. Hela veckan har varit helt galen för mig med alldeles för mycket på mitt schema, känner ju att psyket inte riktigt pallar det. Men då hade jag bestämt att idag skulle jag minsann bara "gotta" mig i sängen länge.
När jag äntligen tagit mig upp och gjort mig iordning träffade jag Becca en sväng på stan, gick på Systemet, Apoteket och Hemmakväll. Sedan hängde jag med henne, hennes syster och pojkvän ut på en promenad i solen till ett fruset Gustavsberg.
Tillbaka i stan träffade jag upp min mamma och Bosse, gick på hälsomässan där jag fick en jungfrubelock och en pendelsten. Efteråt gick vi och tog en pizza på Napoli, helt okej fast jag gillar ju när pizzan har tjock botten och denna var så tunn att man såg rakt igenom den!!
 
Bra dag och imorgon hade jag egentligen planerat sovmorgon men jag har blivit medbjuden på andra utflykter och det kan man ju inte bara sova bort, eller? Nej verkligen dags att ta ur linserna ur mina stackars ögon!
 
Morgontvätt pågår!
 
Minna har fått så mycket beröm från så många boendestödjare så nu måste hon ju hålla en viss standard tror jag!
 
Sedan ligger vi bara och vilar lite...
 
Till sist blir det en liten "lur" till innan det blir dag.
 
Selfie i nya hissen.
 
Gustavsberg sent i februari.
 
 
 
Till top