Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Kom å håll mig hårt

Permalink0
Ibland fastnar en låt på hjärnan och du går runt och sjunger den oavsett om det är på jobbet, i en butik eller hemma. Idag har jag gått runt och sjungit "kom å kom å håll om mig hårt, då kan inga vindar komma åt oss, kom å kom å håll om mig hårt..." sedan har jag inte kunnat mer text utan istället nynnat resten. Jag tycker detta är Panetoz bästa låt, den är ju iallafall minst lika bra som "Dansa Pausa".
 
Som beräknat var det fullt upp idag, på "dagverksamheten" eller vad jag nu kallar det, var en ledare orolig för att jag inte riktigt var hundra kontaktbar. Men jag sa som det var, är så fruktansvärt trött även om jag sovit cirka 7-8 timmar så är det svårt att hålla ögonen öppna. Jag har haft otrolig ångest över dansen och praktiskt taget stängt av alla känslor och tankar. Jag bara kör nu i tre dagar. Det var väl något som kanske inte direkt lugnade henne att säga, men det finns inte så mycket mer att göra. Har jag mer än en sak att koncentrera mig på under dagen så stänger min hjärna av tankar och känslor.
 
När jag kom hem åt jag lite kyckling och osttärningar, sedan fick jag sådant blodsockerfall att jag bara satt och glodde rakt fram, helt övertygad om att benen inte bar mig och att jag skulle spy. Eftersom jag har fobi mot att spy spädde det ju bara på min ångest ännu mer. På lite smått skakiga ben tog jag mig till köket och skalade två morötter och gjorde även iordning en tekaka med ost och gurka. Fick i mig hälften och efter en stund lugnade skakningarna och illamåendet ner sig och jag kom senare på eftermiddagen iväg på dansen. 
 
Minna ligger i sin nya klätterställning, näst högst upp och snarkar. Själv väntar jag på att Ett herrans liv ska börja, och det blir nog en "sömnis" för jag vågar inte lägga mig med tankar och ångest. Det är så himla skönt att kunna somna inom 20-30 minuter, och jag kan förstå att man inte vill ge sömntabletter till minderåriga eller unga men guuuuud vad mitt liv hade kunnat se annorlunda ut om jag fått denna medicinen för tio år sedan. Jag tror på allvar inte att jag hade haft lika många inläggningar bakom mig om jag haft medicin mot sömnen tidigare. Men jag har ju förstått att det är beroendeframkallande men jag ser inte problemet riktigt med att ta dem under kortare eller längre period heller för den delen? De har ju inte förstört något att man blir personlighetsförändrad eller att de förstör kroppen, eller? Ja jag vet inte, jag vet bara att jag fungerar tio gånger bättre när jag får somnat in på kvällarna.
 
Alla borde köra lite Panetoz under dagarna för att bli pigga!
 
Till top