Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Bildbomb över januari

Permalink0
Jag snubblar nu mer in i mitt badrum då mitt hjärnverk inte har fått registrerat att tröskeln har blivit betydligt högre. Dessutom är den nu mer smalare så skulle du istället för att ramla ÖVER den, trampa direkt på den så knäcker du hela foten i två delar, typ iallafall....
Nu har vi fått flyttat och bott i oss litegrann iallafall i vår nya väldigt glamorösa och stiliga tvåa. Dock har jag min andra lägenhet kvar ett tag till, den ska jag försöka få städat i helgen.
 
Eftersom jag inte har bloggat på länge tänkte jag visa januari i bildbomb kan man väl kalla det:
 
Mamma fyllde år
 
 
Jag åkte in på Näl medvetslös och tydligen var det ingen som kunde sätta nål på mig, hela armarna, händerna och fötterna (delvis benen) såg ut såhär. Plus att de klippte min favorit randiga blåa tröja..
 
 
Köket by night
 
Badrum by night
 
Vardagsrum by night
 
Mitt sovrum by night
 
 
Och lite hall by night
 
På dagtid ser det riktigt ljust och fint ut.
 
Min inflyttningspresent som jag använt flitigt, fast med för varm choklad...
 
Minna var först på plats när vi packade resväskan med småplock.
 
Bosse fyllde år och bjöd på glutenfri semla.
 
Jag fick min nya sänggavel/ram och mamma sa att den få väl stå så får jag sova på madrassen på golvet så länge. Nope, sent samma kväll började jag montera ihop den.
 
Ensam är stark!
 
Att få på den tunga madrassen själv var nästan knepigast!
 
Men både jag och Minna är nöjda, jag mest för nu kan jag klättra upp i sängen och dingla med benen!!
 
Det bor mycket katter och hundar på denna gård, dessa två sötnosar brukar jag och Minna dricka te/choklad med genom våra fönster på förmiddagen.
 
Minna har fått ett fönster i köket som hon sitter i när matte diskar, tillsammans kan vi hälsa på Hacke-Hackspett och de andra fjäderkompisarna.
 
Till top