Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Torsdag 21/4 2016

Permalink0
Det går inte riktigt att blogga något vidare just nu. Försöker fokusera på att det ska bli en uppvisning och sedan kommer allt bara att bli tomt. Helt sjukt att det är två veckor kvar, inte mer liksom. Sedan kan man äntligen få sommarlov kan man säga ifrån det hela. Jag är återigen inne på om jag eventuellt ska köra höste också för att få en avslutning här i Uddevalla, och sedan ta en paus på minst en termin. Fast jag har varit inne på detta förut och inte fullföljt det. Min grupp fick återanmälningslappar i veckan och jag satt och förklarade lite om att man binder sig om man skriver på men att det ändå går att avboka sig, då sa en elev "men hej, alla ska väl fortsätta nästa termin eller??", alla svarade högt ja och det är ju guldvärt att få höra. Det är sådant som gör det extra svårt att sluta eller bara ta uppehåll en hel termin.
 
Idag har solen lyst och jag har varit ledig men åkt och gjort lite ärenden bland annat på Torp, sedan har jag bara varit hemma, pysslat lite, har rensat bland mina smycken då de har fått nya förvaringslådor att ligga i.
Är ganska seg på dagarna, sover dåligt genom nätterna, äter dåligt och antagligen väldigt fel, och har haft någon typ utav mens i elva dagar, brukar normalt ha i cirka fem dagar. Dock känner jag mig mycket lättare i kroppen, seg men lätt, kan ju vara för maten och att man går ner i vikt efter några dagar med mensen. Inget som direkt syns men ibland kan faktiskt bara känslan utav att man är fjäderlätt i kroppen hjälpa psyket. Jag kan liksom hoppa upp på mina barstolar och jag kan sitta utan att ha vansinnigt ont.
 
Nu får jag iallafall försöka få ur mina linser för mina ögon är inte glada på mig!
 
Elias hade skriskouppvisning förra helgen.
 
Jag och Becca var på bio här om veckan.
 
Har fått städat vardagsrummet, iallafall ena sidan utav det.
 
I tisdags var jag i Trollhättan, och det var så skönt att få åka buss igen!!
 
I Trollhättan var jag bland annat på en dansledarmöte och var med och gjorde fika.
 
Minna älskar att ligga i solen!
 
Hon kisar så hårt med ögonen att hon ser ut som en gullig kines.
 
Ibland vill man sola på högre höjder än golvet, då passar bordet bra.
 
Mellanmål fem jordgubbar och en Max.
 
Gosar med min kudde som heter Fluffy.
 
 
 
 
 
Lite mer lapande i eftermiddagssolen!
 
Till top