Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Måndagsvärk

Permalink0
Det värker i hela kroppen och jag är lika stel som en 100 årig gammal tant! Vad sjutton har jag gjort fysiskt idag som redan ger mig muskelvärk och stelhet? Kan inte ens sitta ner utan står upp vid mitt barbord, för att jag vet inte om jag sätter mig i soffan eller lägger mig i sängen tar jag mig upp igen, på den nivån är det.
 
Minna har hunnit att däcka på soffan redan, ja hon hade ju sitt kvällsrace vid 23 tiden då hon flipade ut och åkte kana över alla golv så ingen matta ligger där den ska vill jag lova!! Så det är väl inte så konstigt att hon nu ligger helt utslagen med huvudet upp och ner och tar igen sig.
Nu är äntligen måndagen över, som sagt känns det i kroppen men även rejält i knoppen också. Nu väntar en lång fight mot någon som kallar sig "sömnen" men jag har hittat en rutin för att inte ligga och ha ångest i fyra timmar iallafall. Brukar ta med datorn till sängen, se en bra fars som jag redan sett tusen gånger, typ Stefan & Krister, Hotelliggaren eller Gröna hissen, då behöver jag inte följa med i handlingen och tänka en massa, utan det är mest ett sällskap som jag känner till och sedan kan jag sitta och måla i min målarbok samtidigt. Minnisen brukar komma en sväng och kurra det är lite mysigt ändå.
 
Fick vad jag trodde var något som iallafall skulle likna mens idag innan dansen men nu på kvällen har det varit som den istället sa "haha sucker där lurade jag dig!". Helmysko, ger det väl till imorgon och ser men man kan ju inte annat än skaka på huvudet åt eländet. De senaste tre veckorna har jag sprungit på toaletten en gång i timmen, har jag inte varit i närheten utav en toalett har jag suttit och hållt mig så det känns som om blåsan ska spricka. Brukar få perioder cirka en vecka innan mensen och två dagar in men inte så här länge. Det är inte riktigt som urinvägsinfektion heller, så har änna struckit det från listan så att säga.
Men men denna kropp, denna kropp går inte att förstå sig på. Nu är det dags att borsta tänderna och hoppa i säng med min dator och ett färskt avsnitt utav The Walking Dead!
 
Det blir en "selfie-bomb" nedan så jag passar även på att lägga ut en bild på min nya bokhylla, håller på och testar mig fram hur jag vill att det ska se ut i den. Har lite dålig inspiration just nu men är ändå ganska nöjd för stunden.
 
Hiss-selfie med allt vad det innebär med ljus, var tvungen att dokumentera håret idag då jag tyckte jag fått till det riktigt snyggt!
 
 
 
 
 
Till top