Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Bye bye Beck

Permalink0
Sitter nöjd vid mitt barbord med en mindre nöjd Minnis bakom mig, hon är lite sur att jag inte kan klappa på henne 24/7. Själv är jag nöjd för nu har jag fått se vad som kan varit den sista Beckfilmen, jag är inte säker men har läst detta någonstans, hoppas ju självklart på mer men det känns som om detta kan ha varit ett avslut om än ett ganska öppet avslut. Tänk, ingen mer Johan Falk och ingen mer Beck, undrar vad som hände med Wallander?
 
Lördagsgodiset ligger i magen och en kall Fanta. Idag har jag varit på Torp och det är lyx när man kommer in först på Ica och kan köpa Fanta Zero och sedan även hinner/orkar till Coop för att köpa färsk kyckling, den bästa i hela världen!
Det känns som om det är söndag och jag känner mig lite småstressad att det skulle vara dans imorgon, men nu har jag ju ett dygn till på mig. Ta mig ner i källaren för kläderna, fixa kollagen med alla gruppers outfits och sedan det som ändå är viktigast koreografin.
Måndag, övermorgon då alltså, kommer att bli återigen helt crazy, det är möten och telefonsamtal, koreografering, städning, laga mat, och undervisning, alldeles för mycket och det är inte mycket som jag liksom kan flytta fram utan det är måndag som gäller.
Torsdagen vill jag inte ens tänka på, ska på ett studiebesök som egentligen är ganska intressant men som jag tror kan skada mer min framtid än vad det ger. Jag vet inte, kan ha fel, det är studiebesök hos en arbetsgivare som inte ska anställa någon just nu utan vi har fått komma in på nåder. Jag kan ju redan svängarna inom handeln, hur det fungerar bakom och framför så två timmar för att få följa med i en liten butik, nja...
Jag brukar ge det mesta en chans även om jag kanske inte tror på det, men ibland säger magkänslan att det här är bara fel. Inom handeln måste du visa dig stresstålig, framåt och ganska stark och jag är rädd att kommer jag via det här programmet jag är med i så visar det bara att man är sjuk och inte klarar av att jobba. Går man in på deras hemsida och läser står det just "att man står långt ifrån arbetsmarknadens förfogan just nu". Inte rätt signaler att sända ut tycker jag väl....
 
Men jag ska ta mig igenom en måndag och även en tisdag som jag tycker är extra jobbiga innan jag tar torsdagen.
Kan inte förstå att det redan är april, håller fortfarande på och lägger in bilder i min "mars-mapp". Men det är skönt att det nu är mycket ljusare längre in på kvällarna. Jag hoppas på att snart klara av att kunna ta powerwalks och det gör jag ju helst på kvällstid. Men har en sträcka där det inte finns något ljus alls vilket gör att jag inte kan gå min vanliga runda och då måste jag ha någon typ utav dagsljus. Har väldigt svårt för att gå nya vägar utan jag måste gå där jag känner mig hemma, så är det med ALLT jag gör. Iallafall om jag är ensam, vilket jag är 95% utav mitt liv. Då vill jag känna mig trygg och säker.
 
I´m gonna miss...
 
Nu plockas det fram ännu mer vår och rosa detaljer.
 
Till top