Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

2:a April 2016

Permalink0
Är inne i en period nu när min sömnmedicin inte fungerar vilket gör att jag måste ta ett uppehåll, som gör att jag inte somnar innan klockan 04.00 om nätterna. Brukar ändå göra mig iordning innan midnatt och gör mitt första försök till att sova då, sedan börjar en evighets kamp mot friheten vilket jag tycker sömn är. Lite olika när jag ger upp ibland är det efter en halvtimme ibland står jag ut i två timmar. När det gått en stund brukar jag gå upp eller sätta mig upp i sängen. Ibland tar jag fram målarboken, ibland går jag upp och kollar på tvn och ibland ställer jag datorn på nattduksbordet och sätter igång en fars på youtube och bara låter den gå. Det är konstigt tycker jag att de säger att skärmar som tvn och datorn ska göra det svårare att somna medans det är värsta sömnpillret för mig.
 
Idag har varit en typisk fredag där jag fått mycket gjort, fick till och med tummen ur och tvättade mina sminkborstar på morgonen, så imorgon har jag extra rena och fräscha borstar. Jag gjorde smoothie för första gången utan banan i, vilket jag helst inte vill göra om, tänk vad en banan gör mycket för konsistens och smak! Till lunch gjorde jag en bakad potatis (brukar göra två) och fiskbullar men orkade inte äta upp allt, och en stor morot som grönsak.
Gick till stan och hämtade ut ett paket på Hemtex, det var mitt rosa tvålfat som jag beställde i förra veckan. Mitt gick ju i två bitar och jag var tvungen att köpa ett vitt istället då det rosa var slutsålt. Men jag har aldrig riktigt tyckt det fungerat på toaletten och blev därför väldigt glad när det rosa fanns inne igen och på rean för 19:-.
 
Senare på dagen mötte jag upp min mamma och vi fikade lite och var inne på Kicks, där fick vi båda två ett resekit från Lancomé med lite miniprylar som rouge, kajal/eyliner och serum med mera. Det är en kvinna som jobbar där som tycker att vi är så trogna kunder att hon ville ge oss ett sådant idag.
Jag är nog mer inne på smink just nu än kläder har jag märkt. Har även införskaffat ett svart läppstift som en utav dansgrupperna ska ha på uppvisningen.
 
tal om uppvisningen så måste jag föröka bege mig till min källare i helgen och leta upp lite kamouflagekläder som min vuxengrupp kanske ska ha.
Nej nu är klockan strax efter midnatt och det är dags för sängen!
 
Denna lilla Buddha fick jag från en vän som varit i Thailand.
 
Tvålfat från Hemtex, check!
 
Blev så glad, då jag haft ett vitt tidigare men inte tyckt att det blivit någon harmoni alls. Nu ska jag istället använda det vita till smycken tänkte jag.
 
Minna har rullat sig i solen idag.
 
Bara chillat...
 
Hon kan ha lekt matta också.
 
Till top