Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Trolldagar & hallelujah-jeans :-D

Permalink0
Imorgon gäller det, i Trollhättan city klockan 11.00 och 14.00, försöker ställa in min hjärna att vara på alerten hela dagen. Först ska man göra sig iordning med allt vad det innebär och sedan ska man sitta på bussen i rätt tid, något som jag ändå ser fram emot då jag hoppas att man känner att man har lite extra nice kläder och med musik i öronen vid fönsterplats, det är nog det enda som jag kallar avkoppling i mitt liv. 
Väl i Trollhättan väntar mina duktiga dansare och jag ska få fixat med musiken på plats. Efter att de dansat första gången (det är dock endast en låt) hoppas jag att jag kommer ihåg att fotografera lite för jag är så supernöjd med outfiten, svarta leggings, rosa kort magtopp och en knallgul glansig bombarjacka. Till det illrosa läppar, mörka ögon och glitter i ett stort utsläppt hår. Det kanske låter helgalet med så mycket men jag tror det kommer att bli kanon, det är show och på scenen då ska man synas speciellt till ett disconummer!
 
De säger att vi ska få fint väder på västkusten (BÄSTkusten) så kanske vi avnjuter fikan vi blir bjudna på utomhus, cafét ska tydligen ligga i en park så det blir nog fin miljö. Och alla ska få biobiljetter som tack för att de ställer upp, det tror jag blir uppskattat.
Har sedan sagt att de ska få lite egen tid att gå runt och kolla på stan och det verkade också som om de gillade. Innan vi sedan möts upp igen inför andra uppträdandet.
 
Ja nu hoppas jag på mycket folk, fint väder och att jag har en någorlunda bättre dag humörmässigt.
Funderar på att använda inspiration från kollaget nedan till min outfit imorgon. Är lite rädd att min gråa sweatshirt tröja kan bli för varm, så är beredd på att kanske välja något annat, men om jag kör utan jacka måste det ju fungera. Sedan blir det helvita sneakers, och det mobilskalet som är på bilden skickade jag efter för över en månad sedan men det har inte kommit än :-(!
 
Var inne på Vero Moda igår, var på jakt efter ett par nya glansiga svarta leggings till bra pris då mina gamla har varit med ett bra tag nu och är inte ett dugg glansiga längre! Istället "råkade" jag prova ett par svarta jeans som hade öppna knän så att säga, har även letat efter ett par "trasiga" jeans endast i knäna men när man har korta ben hamnar oftast "trasigheten" nere på smalbenen. Vet inte om det bara är jag, men det finns få stunder i livet när man som överviktig och dessutom har extremt muskulösa ben, hittar ett par jeans och så fort du trär dem över foten och börjar trä dem över vaden så börjar en hel himlakör sjunga "hallelujah", för dem är så perfekt bekväma från topp till tå så att du nästan vill gråta utav lycka. Jag köpte dem inte igår då jag egentligen inte hade råd, idag såg jag på Instagram att det var 20% rabatt och då bestämde jag mig ändå att åka ut och slå till. Idag upptäckte jag att de fanns i längd 30 (igår provade jag 32) och då dealade jag inte längre alls med mig själv, det var meningen att jag skulle ha dessa, det stod liksom Anna på dem!
 
Tomorrow
Lång tröja och byxorna är ifrån Vero Moda/Only
 
Just nu ligger Minna med huvudet inuti min ryggsäck som för övrigt stinker blöt katt efter att jag
varit ute i en utav storskurarna idag.
Mina strumpor blev så blöta att jag fick åka hem barfota i skorna efter dansen och det
luktar nog fortfarande efter dem. Jag sitter och funderar på om jag ska köra på att tvätta
håret nu innan jag går och lägger mig och eventuellt sova med fläta för att få
matchande volym med tjejerna imorgon, eller om jag ska ta det på morgonen? Svåra val...
 
Måste skriva lite kryptiskt att i veckan har det faktiskt hänt ett mindre mirakel,
inte för mig men för någon jag verkligen bryr mig om. Det har handlat lite om liv och död och
jag är glad för hens skull att det gick bra! Konstigt nog har jag ändå känt
lycka med personen, anledningen att det är konstigt är att jag så länge alltid känt mig
likgiltig med andra människors lycka. Om det är avundsjuka eller bara rent försvar det vet jag inte.
Det är inget jag är stolt över och jag har oftat fått fejka men nu har jag nog insett att det är så
jag känner oavsett vad som är rätt eller fel i det.
Men som sagt jag har suttit och kollat på bilder en lång stund i veckan och faktiskt njutit
av känslan över att vara glad för någon annan.
 
Visst ser de gosiga ut dessa bollar från GinaTricot som man kan hänga på väskan
alternativt på nyckelknippan :-D.
 
Jag är lite kär i min röda jacka från Rut&Circle som jag använt flitigt de senaste dagarna.
 
 Sedan brukar jag ibland köra på tubsjalar och vanliga sjalar runt halsen
istället för halsband, då känner jag mig inte så naken och det värmer skönt!
 
Till top