Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Nu är vi i september

Permalink0
Det är väldigt tomt här just nu, ingen liten galning som kommer springandes när man ropar. Man har "KF" alltså kattfritt och visst det har ju sina fördelar med att man kan ha fönster och balkong öppna men det är mest bara tråkigt.
Håller på att måla mitt vardagsrumsbord vitt för att få lite harmoni, har inte haft så stora problem med nyansen på det innan då det varit i ljust trä men det blir alltid mycket ljusare och fräschare när möblerna är vita. Nu är jag inte sådan person som vill ha det sterilt och tråkigt med vitt, grått, svart och metallfärger, nej jag älskar ju rosa, lila och pastellfärger. Men då har jag nu valt att ha gardiner, prydnadskuddar och psydnadssaker i färg.
 
Nu vet jag varför jag har legat och sovit hela dagarna och ändå varit trött på natten, jag har fått någon äcklig baskilusk i kroppen. Springer på toa stup i kvarten, mår illa och har ont i magen. Som om det inte vore nog har det blossat upp en blåsa i munnen och ett munsår bredvid på läppen. Idag kollade jag tempen och först låg den på förhög temp och senare nu på kvällen har den gått över 38 grader.
Det är lite väl mycket just nu så att bli liggandes sjuk passar liksom inte in i schemat.
 
Var på kontoret i morses och snackade igenom lite projekt och kurser. Fick lite reklamsaker med mig, en tygkasse, en söt miniflaska med vatten och en minipåse med godis. Lite kul att få presenter!
När jag kom hem så orkade jag precis steka mig hamburgare och äta dem innan jag däckade med raggsockar på i soffan. Sover och sover, är så totaltrött! Sedan mötte jag ändå upp min mamma på ICA handlade lite frukt med mera och sedan följde hon med mig hem och hjälpte mig "fila" bordet. Innan hon lämnade fick vi jagat Minnisen som skulle få hänga med till "katt-hotellet" under tiden jag håller på att måla bordet. Nog för att jag tycker det är gulligt med katt-tassar men kanske inte på mitt vardagsrumsbord.
 
Har nu hunnit med att grundmåla och även en målning, får se imorgon om jag kör på ett lager färg till så att säga. Imorgon har jag småplaner på att ringa min mormor och bjuda henne på kalas på söndag, sedan var det nog prat på storhandling på eftermiddagen. Min inköpslista är ganska lång vill jag lova och då har jag ändå inte skrivit de sakerna jag vill ha på kalasen i helgen. Jag kan ju i och för sig inte ha godsaker hemma utav någon sort, så det får nog bli att jag ordnar det samma dag.
 
fredag kommer Arvingarna till stan och tanken är att vi ska dit en sväng, det ser jag fram emot speciellt eftersom att vi inte fått sett dem alls i år.
 
Tygkasse is the shit now! ;-)
 
Minnisen hade däckat framför hennes dator när jag kom hem ;-)
 
Här hade jag bara hunnit grundmåla.
 
Till top