Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Fredag 18e September

Permalink0
trött så trött men kan ändå inte sova. Har satt på min fläkt på fullt ös, kanske kan jag få det lite svalare här inne och på så sätt också få det lättare att faktiskt somna. Minna snarkar redan på mitt lilla nattduksbord, alldeles för liten yta för henne egentligen och hon vaknar då och då yrvaket till utav att hon knuffat ner min väckarklocka på golvet.
 
Dagen har varit ett mindre kaos som rullat på ganska fort ändå. Det har varit positivt en stund då man fått lite pengar och kan äntligen inhandla linser och medicin. Det har varit negativt då jag fått ta emot jobbig kritik, ännu mer negativt när samtalet på sjukhuset endast går runt i cirklar. Lite positivt igen när jag träffade mina danstjejer och får ihop dansen till nästa helgs uppvisning. Ja och sedan har det gått upp och ner med en massa småsaker hela dagen.
 
Imorgon är planen att åka ut till Torp och försöka hitta läppstift och glitterspray för håret till uppvisningen som kommer att vara i Trollhättan. Jag har även fått köpa in supercoola gula bombarjackor (hoppas de är lika coola in real life bara, bör få dem på tisdag) som tjejerna ska ha tillsammans med svarta leggings och en cool topp. De är bara tre i denna grupp vilket gör det enklare att köpa in matchande kläder. De ska dansa till Icona Pop "Emergency" och den är ju lite disco så därför satsar vi på färg och glitter!
 
Dags att ändå ge sig på ett seriöst försök att somna, wish me luck!
 
Yesterday när jag inte visste vad jag skulle göra med min kalufs!
 
Mitt fina halsband <3
 
Alltså denna kokosglass är verkligen himmelsk god, speciellt med hallon!
 
Till top