Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

En salig blandning + bildbomb!

Permalink0
Tänk om borderline också kunde ta semester, ta helg eller fira födelsedagar i all glädje!? Men det gör den sällan, och hur gärna man än vill säga att man har haft en underbar födelsedag så var min dag inte ens i närheten. Det här man får till sig att man ska tänka bort och ignorera, sysselsätta sig med andra positivare saker pekar jag bara finger åt i sådana lägen. Jag vaknade i en nybäddad säng, i ett helt nytt bäddsätt jag sparat länge på för att jag älskar nya lakan, täcken och kuddfodral. Minna kom och jamade antagligen grattis denna soliga måndagsmorgon. Det var segt att sätta sig upp, men med lilla Minnisen i mitt knä så gick det.
 
Jag hade bestämt mig för att denna dag inhandla min favoritmat på thaien, kyckling med currysås och ris det var tvunget att göras innan klockan 15.00 då de stänger på måndagar.
Jag var iväg mitt på dagen, tog en runda på stan beställde nya linser och kollade runt i butiker, innan jag avslutade med att beställa och ta med min mat.
Det var gott men ändå inte. Maten smakade inte mycket och jag hamnade bara i ett vakuum. Hela förra veckan var bara en massa panik och ännu mera tårar. I vissa lägen satt jag och skrattade samtidigt som jag grät. Jag förstod inte vad jag grät åt och det skrattade jag åt.
Allt var bara så knäppt, detta är inget nytt men man blir ändå så chockad varje gång jag går in i dessa lägen eller perioder.
 
Tror jag varit på samtal på sjukhuset men har väldigt dåligt minne utav NÄR, hur längesedan? Vet att jag suttit face to face med henne men vad pratade vi om? Det är bara tomt...
Det har dessutom varit väldigt mycket med dansen att göra, och då inte bara koreografering. Till slut stängde jag bara av vissa kontaktkanaler och öppnade ett mail/konversation om dagen och fick sakta men säkert bena ut problem som dykt upp på ALLA fronter. Nu tror jag de mesta är under kontroll, det är långt ifrån klara/över men som sagt under kontroll.
Det har varit byte utav dagar för mina kurser fram och tillbaka, folk som ska kontaktas, har avsagt mig ett uppdrag (det känns skönt!) men med det var jag tvungen att hitta en ersättare, en uppvisning som sker om två veckor = en massa planering OCH koreografering, det har varit mer som jag inte ens kommer ihåg.
 
Vi blev ganska många på min födelsedagsfest ändå, tror vi vid ett tillfälle var upp emot nio personer i min lilla etta. Och det var en härlig blandning utav språk, franska, arabiska, engelska, svenska och svengelska. Vi gick inte ut utan det blev en mysig hemmakväll.
Vad jag inte förstår är att jag var på fötter dagen efter, då jag drack en väldans blandning utav olika sorters "hallonsaft" mycket från Helsingör resan som jag sparat inför denna kväll.
Jaja, söndagsmorgonen stod jag iallafall upp och gick till stan för att inhandla lite bär och dryck inför släktkalaset. Om man räknar med Minna (och det måste man ju göra!) så var vi åtta personer på nästa kalas och det var full rulle iallafall halva dagen lång.
 
Idag har min första riktiga lektion börjat (tjuvstartade i fredags med dans inför en uppvisning) det gck bra, två nya som skulle "bara prova på" men de ville fortsätta sa dem direkt efteråt och det värmer alltid i hjärtat när någon säger att de gillar det man jobbat hårt på!
Jag har en massa mer att skriva men nu måste jag gå och lägga mig klockan är 01.01 och jag ska upp imorgon och koreografera två jazzdanser (hade ju redan börjat men idag upptäckte jag att jag glömt typ ALLT *panik*).
 
Buenas Noches <3
 
Nybäddat med bäddset ifrån Hemtex.
 
Minna försöker muntra upp matte en jobbig måndagsmorgon med att vara så
himla söt som man bara kan!
 
Hade lite Rainbow tema på tårtan i år. Tog en glutenfri kladdkaka, lite grädde och toppade med färgglada frukter och godisar.
 
Köpte ett armband på The Body Shop, pengarna går till välgörenhet och Becca köpte ett liknande det svarta pärlorna.
 
Min outfit för det stora kalaset.
 
Vi såg allt matchen på kvällen och sedan fick jag en massa presenter!
 
Senare fick jag ett lyxigt guldigt paket, guess from who..... ;-)
 
Smycken are a girl´s best friend ;-).
 
Dagen efter låg det papper och kartong i en stor IKEAkasse (till Minnas glädje) och
på mitt sminkbord har jag nu organiserat ytterligare.
 
Här är anledningen till att jag inte varit och slängt papper och presentförpackningarna,
det är lite för snyggt för att slänga liksom... Får ta ett bra kort på innehållet när det är dagsljus och jag mår bättre ;-)
 
Dagens outfit från ett omklädningsrum innan hiphopdansen körde igång.
 
Till top