Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Måndagen passerad

Permalink0
Det har nu gått snart två dagar och det är tungt, jag har ju inte varit med om "a break up" på nästan tio år och jag vet inte hur jag känner, mer än att det är tungt. Men jag försöker leta fler känslor men det pendlar nog mellan lätthet och saknad mest. Jag känner ingen ilska fast jag egentligen hade viljat haft just den känslan, den hade underlättat det hela. Jag vill inte känna dåligt samvete för någon annans misstag, inte heller den avskyvärda känslan utav ensamhet som jag alltid har.
 
Söndagen spenderades först i en lång dusch på morgonen, och sedan åkte jag ut till Torp med min mamma. Det har ju blivit väldigt popis med målarböcker för vuxna, något jag redan har använt mig utav fast inte så inriktat på "vuxenmotiv". Har alltid hatat bild i skolan men fullkomligt ÄLSKAR att färglägga när jag får göra precis som jag vill. I lågstadiet hade vi en tjej som var så duktig på att rita Disneyfigurer och hon ritade till alla tjejer och jag älskade att få färglägga dem! Så igår fick jag en stor bok och även färgpennor, satt uppe ett bra tag igår och det är redan några utav mina favorit färgpennor som är betydligt kortare efter allt vässande.
När vi var klara på Torp fick vi skjuts upp till Fridhem och ishallen för Elias skulle prova på skridskoskola, och utan att överdriva så var han ju verkligen stjärnan i hans grupp. Han skulle definitivt behöva gå upp en åldersgrupp då han redan kan ta skär med skridskorna, åka med armarna ut, stanna, och plocka upp påsar från isen. Men men han kommer att bli bäst oavsett!
 
Hade köpt med mig lite god kyckling så kvällen avslutades med det. Sedan fortsatte även "the break up" men det gick lättare igår än kvällen innan av förståeliga skäl kanske. Det är ingen agg mellan oss eller vad man säger, vi är vänner och kanske det gör det både lättare men också svårare. Vi får se vad som händer helt enkelt, en dag i taget, ibland en timme i taget.
Om tre dagar vänta Linkan på mig, och Elite hotell, har för mig att frukosten var god där, att de hade sånadär små Nutella. Jag brukar inte kunna äta choklad på morgonen men man kan ju alltid smyga ner en (eller två) och äta senare på dagen!!
 
Har inte börjat packa seriöst än, men provat ut lite varianter så får jag väl försöka bestämma mig vad som känns bäst. Köpte en lite torrschampoo inne på Kicks idag från deras egna märke, den var med lite brun färg så man inte blir sådär gråhårig som iallafall jag blir! De hade den på nedsattpris för 30 kronor så då kan man ju prova, smidigt när den är lite också att ha med i väskan.
Annars har det varit Streetdance ikväll, vi har kommit mer än halvvägs, det har gått fort. Nästa vecka är det skollov och jag passar på att ha lite lov jag med.
 
Nu vill jag bara att det ska bli tisdag klockan 19.00, eller allra helst fredag klockan 08.00 för då sitter jag i en lyxbuss från Göteborg med bra musik i lurarna!
 
Jag älskar dessa ekologiska miniriskakorna med mörkchoklad, glutenfria och nyttiga!
 
Denna tänkte jag ha med mig den är liten och smidig (15ml) till Linköping. Ett tips med just den här parfymen är att testa den på huden för det blir en helt annan sak än om man bara tar på en papperssticka!
 
 
 
Till top