Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Höst-klippningen avklarad!

Permalink0
Seriöst vad jag inte hinner med saker efter danslektionerna. Man kommer hem och ska försöka varva ner samtidigt som man har tio saker som ligger i "bör-göras-snarast" högen. Nu har jag lite tur på så sätt att jag har fruktansvärt svårt att somna, igår blev klockan över 03.30 (och jag gick och la mig vid midnatt) innan jag somnade. Men jag har ju lite tid på mig att gå igenom det mesta innan man slocknar iallafall.
 
Prick klockan 12 idag var jag hos frisören, det gick bra och jag blev nöjd. Sedan har jag varit på kontoret och hämtat lite nycklar. Hem för att äta lite kyckling, räkor och melon innan jag skulle iväg till dansen. Hjälp vad många dem är i den gruppen nu, 10 stycken är helt otroligt kul!
 
Imorgon väntar ett sjukhusbesök och sedan snabbt hem för att försöka hinna koreografera innan danserna, och det är dags att städa ute i danssalen så det är fullt upp imorgon också.
På onsdag vill jag få tvättat på morgonen, får se om jag orkar och framför allt kommer ihåg att boka tid, sedan ska det finnas tid också.
Nej nu är det dags att stänga ner här och se om jag kanske mjukt kan koreografera lite utan musik så jag slipper superstressa imorgon!
 
Var inne i ett provrum för att fota och där var ljuset förskräckligt! Men här syns lite utav lockarna hon gjorde, de höll dock inte tills jag kom hem så det var tur att jag ändå fotade innan.
 
Bakifrån med volym.
 
Såhär såg det ut när jag kom hem. (Plus mitt nya OXXO design smycke!)
 
Upptäckte att jag är ganska uppsvullen i ansiktet...
 
...OCH dessutom inte bara EN påse under ögonen utan TVÅ!!
Men tanken är ju att frisyren ska fotas och allt där i mitten kan man ju tänka bort...
 
 
Till top