Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Helgen som varit och morgondagen

Permalink0
Bokat klipptid för första gången på Diva i stan, har i evigheter försökt få en tid där när det passar mig men aldrig lyckats. Nu har jag suttit och kollat efter bilder att ha med mig på frisyrer jag kan tänka mig. Jag vill ju absolut inte ha kort hår, samtidigt har jag insett att min ekonomiska situation inte kommer tillåta mig att ha relativt långt svallande hår som ser bra ut. För det krävs att du kan toppa dig tre till fyra gånger om året och ett bra shampoo och balsam. Iallafall mitt hår som ser så frizzit och slitet ut inte bara i topparna utan hela vägen, och då använder jag kanske hårblås och/eller plattång cirka en gång i månaden nu för tiden. Jag färgar inte ens håret.
 
En frisyr som är väldigt inne nu är ju den "uppklippta boben" där du har en ganska lång rakklippning fram och kortare längd bak, alltså inte kort-kort men aningens kortare än fram! Ja ni förstår ju varför jag vill ha bilder när jag vill få fram hur jag menar... Jag gjorde detta i våras men jag vågade nog inte riktigt gå hela vägen för det syntes inte, får se om jag vågar mer imorgon, jag menar det kommer ju att växa ut och nu för tiden går det snabbt tycker jag. Målet är väl ändå att jag ska kunna fortfarande sätta upp till en rejäl hästsvans.
 
Helgen är nu över, även jag hatar början på veckorna nu för tiden. Måndag och tisdag innebär dans vilket också innebär speglar. Hatar dem med hela mitt hjärta!
Har bokat hotell till Linköping om 18 dagar, ja här räknar vi ner! Snart åker nog resväskan fram så jag påminner mig om vad jag har att se fram emot. Blev ju inget Linköping tidigare i år, valde Helsingborgs resan istället, och det var det värt, men nu längtar jag något oerhört till mitt Linkan. Har bokat lyxhotell men som visade sig ändå vara det billigaste, sådant gillar vi att fynda!
 
Igår var jag med min mamma och Bosse till Göteborg, hon skulle in på Edblads och kolla smycken och sedan tog vi en tidig lunch på en restaurang på Kungstorget. Sedan gick jag och mamma ensamna en stund i Nordstan/Femman huset, jag hittade ett fint smycke från OXXO design för 75% rabatt, får fota det med dagsljus som vanligt.
Innan vi sedan åkte hem stannade vi i Kungälv och åt middag på thaien där, jag åt sådan god lax att det var som en orgams i munnen!! Ja den ihop med kladdigt ris som jag gillar var godare än mjukglassen som man får till efterrätt.
 
När jag kom hem ganska sent igår var jag väldigt mätt, dock fick jag sådan panik och denna mättnads känsla att det fick bli en promenad. Dock visade sig att det skulle bli promenaden från helvetet, redan efter de första minutrarna började utsidan på vaden att värka och det växte bara och blev värre. Till slut kan du inte böja på knät och det känns nästan som om benet försvinner, kvar finns bara en konstig smärta. Men jag måste ha haft väldig panik över hur mätt jag var för jag fortsatte om än väldigt långsamt och stapplande. Vanligtvis brukar det släppa efter första tio minutrarna när jag får planmark att gå på och ibland efter att jag vilat på ett ben men inte igår. Smärta i över en timme, ville bara komma hem och ställa mig och grina i duschen typ!
 
Efter att jag fått duscha hade smärtan lagt sig och jag kunde möta upp Becca och Andreas inne i stan. Det var mörkt ute men ganska okej temperatur. Vi satt lite halvmysko på en lekplats och pratade innan jag fick en sms att vi kunde komma till A där han jobbade men snart skulle sluta. Vi gick dit, satt och snackade lite där med, hans chef är ganska trevlig mot mig. A slutade klockan 22 och då gick vi alla fyra till ett ställe som var ännu mer mysko än en mörk lekplats vill jag lova! Men med eftersom jag hade med mig de andra tre kunde jag gömma mig bakom dem. Det var som ett café men väldigt mörkt och discolights, och nej det fanns inga droger men däremot rökte typ alla vattenpipa. Det är någonting jag valt att inte prova på, för mig blir det samma sak som rökning. Jag har ALDRIG fört en cigarett mot mina läppar i hela mitt 29 åriga liv, något jag är väldigt stolt över. Men många har ju sagt att vattenipa inte är farligt, att det absolut inte är som cigaretter så jag ska erkänna att jag har vacklat om jag ska iallafall prova. Idag läste jag på och nej inte inom det närmsta kommer jag att röka vattenpipa. Det dumma är att röken är minst lika farlig så att vi satt där med rök överallt bara det är inte bra!
 
Vi fick även någon typ utav milkshake och den var god. Tror vi var där till halv tolv eller något, och när vi gick kom han som hade hand om stället fram och tackade oss. Han var utländsk och talade inte mycket svenska men han sa att han var så glad för det svenska folket som öppnade sina hjärtan för flyktingar. Jag tänkte mer att det var vi som skulle tacka som fick komma in dit och blev bjudna på milkshakes och sällskap!
Efter att ha gått lite på stan var det dags att ta sig hem till sängen, A sov över men skulle upp och jobba även idag. Så jag och Minna fick ligga och vicka på tår och tassar helt själv hela morgonen.
 
Fick tips utav en kompis som har jobbat med smink om Pantothenic som är B5 vitaminer om man har mycket finnar så ska den hjälpa. Sedan sa hon i affären att det fungerar bäst ihop med zink så det fick bli några sådana också. Dock har jag problem med att svälja dessa B5 tabletter då de är MEGAstora!! Inte ens när jag delar dem lyckas jag svälja varje gång...
 
Jag diggar spegeleffekt.
 
Det började bli mörkt när jag gick på min helvetespromenad igår.
 
Här är frisyrerna jag tänkt visa frisören imorgon, hoppas hon kan trolla fram något liknande som kanske kan passa just mitt trasselsudd! (vissa tycker jag är lite för korta men tog med dem för att visa visa effekter!)
 
Till top