Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Fredag 9 Oktober 2015

Permalink0
Håller koll på två Sverige matcher på två kanaler samtidigt, läser en skvallerblaska, redigerar lite bilder, smsar med två personer på mobilen, äter chips, dricker cola light och läser om idiotiska kristdemokrater på Aftonbladet. Det tar ett tag innan jag kommer på mig själv med att jag faktiskt gör allt detta samtidigt. Plus att när jag väl är färdig med ett projekt känner jag panik över att jag inte har tillräckligt att göra för att avleda mina tankar. Jag behöver inte träna på att ha mycket att göra, eller många bollar i luften, jag behöver ju träna på att inte göra någonting alls, alternativt endast koncentrera mig på EN sak. Jag önskade verkligen att jag hade tålamod att köra yoga, tänk att lyckas bara vara här och nu och koncentrera sig på att stå/sitta i en position en längre stund!
 
Denna dag började liknande den igår, skit, skillnaden var att idag var första dagen denna veckan jag kunde ligga kvar i sängen en längre stund på morgonen.
(Nu var jag tvungen att googla var sjutton Liechtenstein ligger! Mellan Schwiez och Österrike tydligen.)
Kom mig upp efter Hem till gården och fick hoppat in i duschen och tvättat håret. Bröt ihop direkt efter duschen men Minna kom och kramades lite. Gjorde mig lite frukost/brunch/lunch i väntan på att håret skulle torka.
Senare på eftermiddagen väntade en tripp till Ikea med min mamma som skulle hjälpa mig välja ut ramar till mina nya framkallade kort.
 
Inget planerat inför helgen vilket är ganska skönt jag hade viljat tillbringa två dagar i sängen med täcket över huvudet. Nästa vecka är inget jag ser fram emot alls kanske mest för att mitt humör och/eller mående är inte alls bra just nu. Jag hoppas dock det blir bättre inom 13 dagar...
 
Kommer köra på 4x4 bilder istället för 3x4, såg att det blir mer symetriskt för ögat!
 
Har väntat på dessa skal från Miniinthebox i över 1,5 månad men igår damp de ner i min brevlåda. Det rosa hörlurcaset hittade jag på Clas Ohlson för 29 kronor (finns i grått/svart också, plus att det är en liten spegel i) smart för att slippa trassel och slitage!
 
Dessa ramar blev det och ett doftljus med lite julig doft för 12 kronor.
 
Guldramen var reserverad för denna bild som jag valt att kalla "Mystery Man" ;-).
 
Till top