Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Sex veckor kvar!

Permalink0
Sex veckor kvar till julafton! Ja det var iallafall vad en tomte skrev på Facebook. Sjukt, egentligen... Det är så mycket som ska klaras av innan dess, på tre veckor känns det som om jag ska gå från 20% till 110%. Det är så mycket i huvudet och trots att jag redan har skrivit ner det mesta i både mobilen och min kalender så rinner bägaren över i huvudet. Jag har någon rädsla för att jag typ ska glömma titta efter dagen innan och hinna förbereda mig och på så sätt missa någonting viktigt. Jag är även rädd för att inte orka, inte orka hålla uppe mina ögonlock då jag är så vansinnigt trött på dagarna. Och nej jag har inte vänt på dygnet, jag brukar oftast var i säng vid midnatt och vaknar vid 08.30 ibland tidigare.
 
Jag har fått beviljat boendestöd som skulle komma första gången idag men inte dök upp. Har ett okänt nummer som ringt på mobilen en tag efter avtalad tid, kan ju varit dem?? Hur som helst är jag mer lättad än ledsen över detta, det är inte kul att ha främmande människor i huset. Dessutom när det är människor som känns som om de är auktoriteter eller till och med mer värda, bara för att de har jobb, ett jobb att typ ta hand om mig. Jag känner mig förminskad som människa, speciellt när personen är yngre än mig själv. 
 
Har varit på kontoret idag och fått beställt skjortor. Idag har även mina vita klänningar kommit och Minna ligger på plastpaketet, det har hon gjort hela dagen lång. Hon älskar plast och skinnimitation, det skulle hon nog vilja ha som kattsäng. 
 
Var och hämtade ut sömnmedicin igår, hon i kassan sa att läkaren hade skrivit att jag skulle hämta ut Valdoxan SNARAST. Leverprover hade jag ju tagit i somras och de var okej. Dock sa jag till läkaren förra veckan att jag inte har möjlighet att hämta ut just den medicinen innan jag får pengar den 18e, vilket han bara ryckte på axlarna åt. Har lagt ut 1100:- på sjukhuset på en väldigt kort tid, har fått mitt frikort vilket är skönt men det blir ju en del som blir lidande. Dessutom är det csn-månad så jag vet faktiskt inte om jag får vänta ytterligare två tre veckor efter den 18.e innan man prioriterar medicin. Jag tror ju inte på skiten utan nickar mest ja för att både läkaren och min samtalskontakt ska sluta tjata om mediciner. 
 
onsdag ska jag till Näl, denna gången fick dem det rätt med att jag skulle ha en kvinnlig läkare, vet inte om man ska hurra riktigt än dock. När jag kommer dit kanske det sitter en man där och de har varit "tvungna" att byta i sista stund!? Så himla optimistisk är jag.... Just nu iallafall.
Nej nu ska jag ta ur mina linser och sätt på senaste avsnittet utav American Horror Story!
 
 Lite cravings just nu:
GreenDays
 
 
Till top