Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Nytt blad

Permalink0
Jag har kommit på att jag är fullständigt awesome på att rensa! Har alltid sett mig som en liten hamster, att jag hamstrar saker överallt och har svårt att slänga och skiljas ifrån ting. Men nej där är tydligen inte problemet! Problemet har legat i att be om hjälp att få väck saker och ting när jag väl rensat klart. Vad är det för idé att storrensa om det ändå kommer att stå kvar i vägen?
 
Det är nu klart, jag ska äntligen flytta, inte det att jag inte gillar min lägenhet som jag har nu, men det är ju en liten dröm att kunna få ett rum extra. Att få lite större och Minna skulle kunna få lite mer yta att röra sig på. Och trots allt jobbigt det kommer innebära med en flytt just nu när jag psykiskt mår sämre så ser jag ändå ett ljus i att få rensat på saker. Jag tror att alla prylar som man samlat på sig på ett snart decennium, prylar som är trasiga och prylar man inte använder längre av en eller annan orsak ligger som en jobbig tjock vägg inom mig.
 
Att lite få börja om på nytt är vad jag har saknat så länge, och eftersom vården inte har varit till någon som helst hjälp så får detta bli en liten början.
Just nu vill man inte höra om hur jobbigt det är att flytta och det är kommentarer jag inte tänker ta till mig. Istället är det dags att leta och hitta lösningar, och man får se det som en övning i uthållighet. I början utav februari ser det ut just nu som det går av stapeln, och den nya lägenheten ligger bara runt hörnet från där jag bor nu så det blir inte så farligt långt ändå att ta sig. Jag trivs i detta området, det är relativt lugn men ändå nära centrum. Det är en två som ligger på tredje våningen, lite skönt att slippa ha någon ovanför sig. Den har inte så stor balkong, nästan lika liten som jag har nu men jag är nöjd över att det iallafall finns balkong man kan gå ut och sätta sig i en stol och ha ett litet bord.
 
Nej nu ska jag försöka få borstat mina tänder, ska upp med tuppen klockan 07.00 och tvätta håret och sedan iväg på min nya "dagverksamhet" eller vad jag nu ska kalla det. Sedan är det tionde gången på dansen på kvällen, knappt två veckor kvar till uppvisningen!!
 
Nya Chic har kommit ut. Har äntligen fått lite längd på mina annrs så nerbitna naglar och passade på med en höstig matt röd/svart nyans från IsaDora. Jag älskar nougat, speciellt dubbelnougat. Sedan fick jag gratis frukost utav en föredetta kollega på MacDonalds här i veckan, valde en toast med ägg och bacon, toast ost och skinka, juice och te.
 
Minna har fått ett nytt snöre.
 
Minna sniffar lite på mattes namnsdagspresent i fredags!
 
Till top