Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Lite Linköping och bildbomb

Permalink0
Minna har ett nytt favoritställe att sova på nämligen hennes transportbur, vilket kanske inte är så dumt för då tränar man ju samtidigt på att få in henne frivilligt när det senare kommer att behövas. Just nu använder hon Jerry som huvudkudde dessutom så det går ingen nöd på henne inte.
Har varit vadå cirka två veckor sedan sist?? Har väl bara inte orkat skriva. Linköping var bra, hade dock oturen (som vanligt!!) att få blåsor i munnen och mådde fysiskt väldigt dåligt just den helgen. De hade satt sig tre stycken stygga och infekterade sår och blåsor på höger sida precis där visdomstanden kan komma upp. Och så långt in är problematiskt då du tuggar mat men även när man pratar. Dessutom, som om smärtan inte var nog satt en jävel i halsen också! Jag stod med min ficklampa på Iphonen och lyste in i munnen framför en spegel och grät av bara tanken på vad detta kunde utveckla sig till...
Jag hade ändå tur denna gången att dessa inte spred sig mer i halsen och de gick över någongång på tisdagen helgen efter Linkan.
 
Annars träffade jag S och vi spenderade lördagen ihop på Ikano. Blev lite shoppande med två rutiga skjortor som jag hittade och blev kär i. Lite smink från Kicks som jag skulle ha på Halloween. Sedan käkade vi på Espresso House och det blev självklart Frapinos!!
På söndagen kunde jag stanna på hotellrummet nästan hur länge jag ville, så jag åt en smärtsam frukost (men god) och gick sedan upp på rummet och la mig en extra timme då jag var febrig, jag checkade ut strax innan 13.00.
 
Gick runt på stan och strosade, var inne på Yves Rocher och köpte små reseförpackningar utav min favoritdoft kokos. Käkade på stan innan jag drog mig till min buss som skulle gå 16.30 på eftermiddagen. Saknar att åka buss, vill åka mer, varje vecka, med fönsterplats of course...
 
 
Svart/vit skjorta från GinaTricot 249:- jag hade en bonuscheck på 150:- dock!
 
Denna hittade jag på H&M efter jag hittade den svart/vita men jag blev så kär i denna färgen att det blev en skjorta till. 199:- och här hade jag bonuscheck på 50:-. Ja jag hade samlad och sparat många checkar inför denna helgen! Jag har dessutom använt skjortorna flitigt och hade planerat att bo i dem i höst och vinter, matchat med svart och mina Timberlands :-D.
 
Parfymen (längst till höger) hade jag redan hemma. Jag gillar faktiskt YvesRochers kokosprodukter bättre än TheBodyShops, eller iallafall doften. Jag ångrar djupt att jag inte köpte normalstorlekarna i shower gel och lotion då de redan börjar ta slut och jag vill använda dem varje gång i och efter duschen. Men jag tänkte ge mig själv dem i julklapp och köpa dem över nätet i mitten utav denna månaden.
 
Delar utav sminket jag använde på Halloween. Blev så otroligt besviken dock på ögonskuggan jag skulle använda över hela ansiktet, den blev inte alls vit utan bara gul och smälte in i min egna hudton och syntes inte alls Och ändå frågade jag dem på Kicks flera gånger är du säker på att den kommer att synas och att jag inte ska ta en mer kritvit?? Men nej hon rekommenderade denna... Jag måste börja lita på mig själv och att jag faktiskt kan min Fashion! utav smink och kläder!!
Men den svarta ögonskuggan var perfekt och eyelinern var enkel att använda, så två utav tre rätt får man väl leva med.
 
Åt självklart thai med fin utsikt och fin inredning.
 
Beställde för första gången biff (?) på thairestaurang, men det var även stora räkor och kyckling med och ris.
 
Toaselfie innan avfärd, just det köpte en lång svart hoodie med vitt mönster också på New Yorker och tur var det för på bussen hem var det svinkallt!
 
 
Här bodde jag första halvåret i Linköping i en liten etta med kokvrå, saknar det så!
 
Här om veckan tog jag och Beccisen en smörgon och te (dyyyyyrt te) på Lejas när vi en höstig kväll skulle ha planeringsmöte om Halloween.
 
Julbelysningen är på plats i stan!
 
Elias har fyllt fyra år, jag själv blev mest nöjd med pappret och snöret (dock inte inslagningen!)
 
Förra helgen åkte vi upp till morfars grav, la en höstblomma. Min sten ligger kvar sedan länge fast texten börjar försvinna...
 
Farmor har också sin plats på samma kyrkogård. Jag har letat i över två år efter sten med just farmor på och nu hittade jag äntligen en.
 
Detta var provmålningen innan Halloween. Den som gissar rätt på karaktären vinner en kram (ni får dock komma och inkassera den själv :-P). Kan säga att det var endast en på festen som gissade rätt. Jag blev kallad Djävulen typ hela kvällen...
 
Andreas hade med sig roliga lysande pinnar man kunde förvandla till armband bland annat.
 
Dagen efter Halloween. Minna försökte få upp mig fyra gånger den morgonen, say no more...
 
I måndags var det hiphop och jag ville mis matcha och använda min nya skjorta!
 
I onsdags hade jag priviligiumet (?) att vakna på hotell i stan... säger kanske inte så mycket mer om det heller...
 
Till top